Krmivo pro vodní želvy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lukalanka

31.7.2016 19:08
lukalanka

XXX.XXX.158.104

Zdravím,

moje vodní želvy dostávají občas granule (pelety). Nyní používám pelety pro všežravé plazi (na obalu vodní želvy) od Vitakraftu, zdá se mi však že velmi znečišťují vodu, a to i při malé dávce, kdysi jsem používal pelety značky Tetra pro mladé želvy a rozdíl byl velký.

Nyní přemýšlím o změně krmiva, zatím jsou mými favority Tetra repto min a Sera Reptil Professinal Carnivor...

Které granule/pelety bych měl koupit?

Děkuji za Vaše odpověďi.

31.7.2016 19:34
lupus4

XXX.XXX.84.13

ŽÁDNÉ
granule jsou na 3 věci a žádná z nich není pro želvy

Je to jen sázka na lidskou lenost (blbost?)..., která evidentně u některých jedinců vychází.

Co takhle napsat DRUH o který se jedná?
Až uvedete druh, napište složení granulí, které do nich chcete cpát a pak můžete dostat relevantní odpověď.

Krmte přirozenou potravou...

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2016 19:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

lupus4 napsal(a):

ŽÁDNÉ
granule jsou na 3 věci a žádná z nich není pro želvy

Je to jen sázka na lidskou lenost (blbost?)..., která evidentně u některých jedinců vychází.

Co takhle napsat DRUH o který se jedná?
Až uvedete druh, napište složení granulí, které do nich chcete cpát a pak můžete dostat relevantní odpověď.

Krmte přirozenou potravou...

Souhlas

31.7.2016 23:29
terih

XXX.XXX.181.111

Já nechápu, že jsou lidi tak blbý, nebo asi líný si zjistit co ten který druh má žrát a držet se toho. Radši budou vsázet na barevný krabičky s bůhví čím, protože jim to ve zverexu poradili...

1.8.2016 14:48
radiata

XXX.XXX.122.29

Sladkovodne ryby, dazdovky, slimaky, ..granule jedine ked uz ina volba nie je, ako obcasna nahrada..granule pre vodne korytnacky su zatial stale katastrofa.

1.8.2016 16:57
Cabbie

XXX.XXX.192.253

Je to jedno ale krmte zelvy ve zvlastnim boxu a voda by mela byt cistejsi ja to tak delam a je to lepsi.

1.8.2016 19:45
Pandinus

XXX.XXX.132.88

Cabbie napsal(a):
Je to jedno ale krmte zelvy ve zvlastnim boxu a voda by mela byt cistejsi ja to tak delam a je to lepsi.

Jedno je kolečko u trakaře! Jedno to rozhodně není. Granule jsou k ničemu, je to vyráběno pro idioty a lenochody.

Aldabra

2.8.2016 19:56
Aldabra

XXX.XXX.132.88

Pandinus napsal(a):
Jedno je kolečko u trakaře! Jedno to rozhodně není. Granule jsou k ničemu, je to vyráběno pro idioty a lenochody.

Moje slova. Nikdo normální granulemi krmit nebude, když může dát zvířeti plnohodnotnou a zdravější stravu. Tedy nikdo - nikdo, kdo má svá zvířata skutečně rád a nehraje si jen na páníčka, co mu Julinka bere z ruky oranžový kuličky

Přidejte reakci

Přidat smajlík