Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.8.2016 12:26
beastije

XXX.XXX.207.242

Zdravím, poradí někdo prosím nějaký elektronický atlas na terarijní zvířata? Mám akvárium o rozměrech 60x30x30 cm a přemýšlím, jestli to předělat na terárium a zajímá mě, jakou ješterku/gekona/hada bych si tam případně mohla dát. Něco jako jsou rybicky.net na ryby :)

Děkuji.

29.8.2016 13:19
efulin

XXX.XXX.166.17

Dobry den! To je zvlastni postup vyberu zvirete. Akvarko je nejlepsi dal mit jako akvarko. Nebo z nej udelejte insektarium. Pristup shora nebyva u sposty plazu prakticky, ptotoze zvrchu utoci predatori a hur se manipuluje s obsahem nadrze bez zbytecneho ruseni zvirete. Taky se tam hure drzi vlhkost a reguluje teplota. Myslim, ze terarkaz druhe ruky davno nejsou financne nedostupna. :) Je to vazne pohodlnejsi. Online atlas neznam, ale google jistr neco vyplivne.
Hodne zdaru preji. :).

Terar

29.8.2016 13:38
Terar

XXX.XXX.234.94

beastije napsal(a):
Zdravím, poradí někdo prosím nějaký elektronický atlas na terarijní zvířata? Mám akvárium o rozměrech 60x30x30 cm a přemýšlím, jestli to předělat na terárium a zajímá mě, jakou ješterku/gekona/hada bych si tam případně mohla dát. Něco jako jsou rybicky.net na ryby :)

Děkuji.

To si lenivý použiť google? Elektronicky atlas? V dobe internetu? Si borec.

29.8.2016 14:37
beastije

XXX.XXX.205.71

Terar napsal(a):
To si lenivý použiť google? Elektronicky atlas? V dobe internetu? Si borec.

Nerozumim, uz jsi nekdy zkousel googlit neco jako "co se mi asi tak vejde do meho akvarka o rozmerech"? jestli si nevidel rybicky.net pak nemuzes chapat, o cem mluvim.

29.8.2016 14:38
beastije

XXX.XXX.205.71

efulin napsal(a):
Dobry den! To je zvlastni postup vyberu zvirete. Akvarko je nejlepsi dal mit jako akvarko. Nebo z nej udelejte insektarium. Pristup shora nebyva u sposty plazu prakticky, ptotoze zvrchu utoci predatori a hur se manipuluje s obsahem nadrze bez zbytecneho ruseni zvirete. Taky se tam hure drzi vlhkost a reguluje teplota. Myslim, ze terarkaz druhe ruky davno nejsou financne nedostupna. :) Je to vazne pohodlnejsi. Online atlas neznam, ale google jistr neco vyplivne.
Hodne zdaru preji. :).

Diky, uz jsem se to taky nekde docetla a rozhodne to zvazim jinak. jen me to tak napadlo nebot jsem zrovna ve vybiraci fazi.

Terar

29.8.2016 21:01
Terar

XXX.XXX.234.102

beastije napsal(a):
Nerozumim, uz jsi nekdy zkousel googlit neco jako "co se mi asi tak vejde do meho akvarka o rozmerech"? jestli si nevidel rybicky.net pak nemuzes chapat, o cem mluvim.

Si úplne na hlavu? Do akvária si napchaj ryby a neprzd tu diskusiu hovadinani!

Terar

30.8.2016 19:56
Terar

XXX.XXX.19.187

beastije napsal(a):

Asi si úplne zabrzdená! Do akvaria patria ryby, nie plazy a tebe ani tie, s tvojím IQ radšej nič!

31.8.2016 20:40
raddei

XXX.XXX.62.22

Na představu o zvířatech bych asi poradil jako nejvhodnější teraporadna.cz a sekci pochlubte se. Je tam hromada vláken s fotkami a občasné komentáře k zvířatům. Akvárko opravdu není ideál na chov plazů, ikdyž v nich bylo mnoho druhů odchováno ale to je na obsáhlejší stat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík