Dobry den! To je zvlastni postup vyberu zvirete. Akvarko je nejlepsi dal mit jako akvarko. Nebo z nej udelejte insektarium. Pristup shora nebyva u sposty plazu prakticky, ptotoze zvrchu utoci predatori a hur se manipuluje s obsahem nadrze bez zbytecneho ruseni zvirete. Taky se tam hure drzi vlhkost a reguluje teplota. Myslim, ze terarkaz druhe ruky davno nejsou financne nedostupna. :) Je to vazne pohodlnejsi. Online atlas neznam, ale google jistr neco vyplivne.
Hodne zdaru preji. :).
Terar

XXX.XXX.234.94
beastije
napsal(a):
Zdravím, poradí někdo prosím nějaký elektronický atlas na terarijní zvířata? Mám akvárium o rozměrech 60x30x30 cm a přemýšlím, jestli to předělat na terárium a zajímá mě, jakou ješterku/gekona/hada bych si tam případně mohla dát. Něco jako jsou rybicky.net na ryby :)
Děkuji.
To si lenivý použiť google? Elektronicky atlas? V dobe internetu? Si borec.
efulin
napsal(a):
Dobry den! To je zvlastni postup vyberu zvirete. Akvarko je nejlepsi dal mit jako akvarko. Nebo z nej udelejte insektarium. Pristup shora nebyva u sposty plazu prakticky, ptotoze zvrchu utoci predatori a hur se manipuluje s obsahem nadrze bez zbytecneho ruseni zvirete. Taky se tam hure drzi vlhkost a reguluje teplota. Myslim, ze terarkaz druhe ruky davno nejsou financne nedostupna. :) Je to vazne pohodlnejsi. Online atlas neznam, ale google jistr neco vyplivne.
Hodne zdaru preji. :).
Diky, uz jsem se to taky nekde docetla a rozhodne to zvazim jinak. jen me to tak napadlo nebot jsem zrovna ve vybiraci fazi.
Terar

XXX.XXX.234.102
beastije
napsal(a):
Nerozumim, uz jsi nekdy zkousel googlit neco jako "co se mi asi tak vejde do meho akvarka o rozmerech"? jestli si nevidel rybicky.net pak nemuzes chapat, o cem mluvim.
Si úplne na hlavu? Do akvária si napchaj ryby a neprzd tu diskusiu hovadinani!
Terar

XXX.XXX.19.187
beastije
napsal(a):
Nerozumim, uz jsi nekdy zkousel googlit neco jako "co se mi asi tak vejde do meho akvarka o rozmerech"? jestli si nevidel rybicky.net pak nemuzes chapat, o cem mluvim.
Asi si úplne zabrzdená! Do akvaria patria ryby, nie plazy a tebe ani tie, s tvojím IQ radšej nič!