tomvrabel

XXX.XXX.158.30
Dobry den mam krajtu tmavou a mam s ni problem furt se vrti a krouti a lezi na zedech je skoro bez zivota je gumova jestli zvas mel takový problem tak mi prosim poradte co a jak jesti jsou na to kapky nebo vitaminy dekuju za odpoved.
Aldabra

XXX.XXX.132.88
tomvrabel
napsal(a):
Dobry den mam krajtu tmavou a mam s ni problem furt se vrti a krouti a lezi na zedech je skoro bez zivota je gumova jestli zvas mel takový problem tak mi prosim poradte co a jak jesti jsou na to kapky nebo vitaminy dekuju za odpoved.
Na to už je tak mrazák . Nechápu, proč se lidé obracejí s problémy veterinárního charakteru na diskusní rubriku namísto na veterináře. Křišťálovou kouli tu nikdo nemá a pochybuji, že by i správně poradil. Navrch by se výsledek stejně musel řešit s veterinou, tedy pokud se neumíte vyrábět medikamenty.
Afričan

XXX.XXX.112.242
Jak dlouho krajtu máte? Jak stará a dlouhá je? Fotka terária? Jaké teploty máte v teráriu a jak máte řešeno vytápění - den/noc? Vlhkost? Má krajta čistou tlamu? Kdy naposledy žrala a kdy naposledy vylučovala?
Dle toho, co píšete, je had na pokraji smrti. Jestli si myslíte, že zvíře v tak pomalým metabolismem v tak špatném stavu dostane kapky nebo vitamín a pomůže mu to, zřejmě se velice pletete... Odkud jste? (abychom mohli doporučit nejbližšího veterináře se specializací na plazi).
Afričan

XXX.XXX.112.242
Plazy.
tomvrabel

XXX.XXX.158.30
Z kralovehradeckeho kraje presne z Jaromere.
Afričan

XXX.XXX.112.242
Uvařte si kávu nebo čaj, pohodlně se posaďte a přečtěte si můj příspěvek celý znovu. Než rychle namačkáte odpověď, napijte si onoho lahodného nápoje, vychutnejte si jeho vůni i chuť, pomalu položte hrníček na stůl a znovu si přečtěte, na co se Vás ptám. Potom zjistíte, že jsem Vám položil hned několik otázek. Z Vaší odpovědi se sice dozvím, kde bydlíte, ale o stavu krajty a podmínkách chovu krajty nevím opět nic. Znovu se tedy napijte horkého nápoje a pomalu, ale o to důsledněji zkuste odpovědět na zbylé otázky
Jaroměř je kousek od Hradce Králové, kde je několik celkem obstojných zverimexů s majiteli, kteří mají s krajtami zkušenosti a mohli byste se s nimi poradit. (určitě doporučuji návštěvu Chovatelského zařízení ve škole cca 150m od "Obřího" akvária, bývalé Kasárny u vnitřního okruhu, zverimex v areálu obchodního domu Tesco směrem k nádraží)...
Afričan
napsal(a):
Uvařte si kávu nebo čaj, pohodlně se posaďte a přečtěte si můj příspěvek celý znovu. Než rychle namačkáte odpověď, napijte si onoho lahodného nápoje, vychutnejte si jeho vůni i chuť, pomalu položte hrníček na stůl a znovu si přečtěte, na co se Vás ptám. Potom zjistíte, že jsem Vám položil hned několik otázek. Z Vaší odpovědi se sice dozvím, kde bydlíte, ale o stavu krajty a podmínkách chovu krajty nevím opět nic. Znovu se tedy napijte horkého nápoje a pomalu, ale o to důsledněji zkuste odpovědět na zbylé otázky
Jaroměř je kousek od Hradce Králové, kde je několik celkem obstojných zverimexů s majiteli, kteří mají s krajtami zkušenosti a mohli byste se s nimi poradit. (určitě doporučuji návštěvu Chovatelského zařízení ve škole cca 150m od "Obřího" akvária, bývalé Kasárny u vnitřního okruhu, zverimex v areálu obchodního domu Tesco směrem k nádraží)...
Ps:myslím, že jestli byla v tom stavu, co byl popsán, už je dávno po ní.
Afričan

XXX.XXX.112.242
To asi ano - a jestli ne, už to zřejmě jinak nedopadne... I tak by se ale vypátrat pravděpodobná chyba chovatele tak, aby tomu v případě nákupu dalšího zvířete již nedošlo :(.