Zdravím veškeré zdejší osazenstvo. Zakládám toto vlákno pro možnost upozornování na závadné inzeráty. Při přidávání příspěvků na toto vlákno, prosím upozornovatele o nástin důvodu a nepoužívání vulgarit. Samozřejmě bude uvítána i konstruktivní obhajoba. Budu velmi rád pokud toto vlákno poslouží alespon z části lidem zajímajícím se o teraristiku a sníží počty nářků nad nekorektními prodejci a výrobci. Pevně věřím, že se to nezvrhne zas v jakousi žumpu a udrží si to informativní úroven.
Rovnou zde upozorním na výrobce terárií osbteraria.cz. Tento pán má velmi vstřícný přístup k braní objednávek, ale bohužel velmi často dodává nekvalitní nebo nekompletní práci. Jakákoliv náprava v tomto případě je pouze na úrovni slibu a dochází k postupnému odmlčení. Tudíž nemohu doporučit jakékoliv objednávání a v jeho případě podrobnou prohlídku dodaného zboží. V případě nekompletnosti nebo jakékoliv závady neplatit, nepřebírat a nedat na žádná ujištění o zjednání satisfakce.
Honza S.
raddei
napsal(a):
Rovnou zde upozorním na výrobce terárií osbteraria.cz. Tento pán má velmi vstřícný přístup k braní objednávek, ale bohužel velmi často dodává nekvalitní nebo nekompletní práci. Jakákoliv náprava v tomto případě je pouze na úrovni slibu a dochází k postupnému odmlčení. Tudíž nemohu doporučit jakékoliv objednávání a v jeho případě podrobnou prohlídku dodaného zboží. V případě nekompletnosti nebo jakékoliv závady neplatit, nepřebírat a nedat na žádná ujištění o zjednání satisfakce.
Honza S.
Pokud už chcete vytvořit nějakou informativní úroveň nebylo by špatné dodat fotky, konverzace, faktury, diskuze a odkazy. Ať jde o víc jak slušně vedenou pomluvu.
ChameleonTonik
napsal(a):
Potom mě osobně to téma přijde jako zbytečné a pokud neupadne vzniknou jen hádky a dohady a špekulace.
V tvém případě je zbytečné zcela jistě, tady to nebude o rádoby vtipných komentářích, které postrádají jakýkoliv punc odbornosti.
Ber to tak, že v mém případě upozornuji na skutečnost s hodnotou několika tisíc a pokud budu něco poskytovat, tak jen na soukromé úrovni.
chameleontomik

XXX.XXX.7.2
No teď si se předvedl..
prostě pokus o to být něčím pseudoprospěšný a nápomocný, ale jde jen o stěžovací téma..a co pak když se pan Drápal vyjadří nebo jiný napadený člověk v co se to zvrhne?
Kolikrát tu někdo z nesmyslných důvodů někoho pomlouval, tak proč nehodit ofik téma ať se pomlouvají lidi v jednom :D
Chceš li to na úrovni chce to důkazy výsledky něco víc než slovo
Snad i bez puncu odbornosti ti dojde jaký nesmysl tohle na ifauně je :-*.
chameleontomik
napsal(a):
No teď si se předvedl..
prostě pokus o to být něčím pseudoprospěšný a nápomocný, ale jde jen o stěžovací téma..a co pak když se pan Drápal vyjadří nebo jiný napadený člověk v co se to zvrhne?
Kolikrát tu někdo z nesmyslných důvodů někoho pomlouval, tak proč nehodit ofik téma ať se pomlouvají lidi v jednom :D
Chceš li to na úrovni chce to důkazy výsledky něco víc než slovo
Snad i bez puncu odbornosti ti dojde jaký nesmysl tohle na ifauně je :-*.
Možná by bylo dobré mít nějakou identitu. To že nebudu na foru tohoto ražení vyvěšovat korespondenci, je myslím naprosto opodstatněné. V případě pana Drápala to rozhodně není nesmyslné. Výsledky v případě reklamací u osbteraria.cz jsou rovny 0. Nebraní telefonů, nereagování na SMS a mail, dokonce ani osobní setkání se nedalo dohovořit(ač jsem byl ochotný vyrazit ze šumavy do Brna)
Nesmysl to není i v případě, že to sníží počet zklamaných zákazníků o jednoho či dva.
raddei
napsal(a):
Možná by bylo dobré mít nějakou identitu. To že nebudu na foru tohoto ražení vyvěšovat korespondenci, je myslím naprosto opodstatněné. V případě pana Drápala to rozhodně není nesmyslné. Výsledky v případě reklamací u osbteraria.cz jsou rovny 0. Nebraní telefonů, nereagování na SMS a mail, dokonce ani osobní setkání se nedalo dohovořit(ač jsem byl ochotný vyrazit ze šumavy do Brna)
Nesmysl to není i v případě, že to sníží počet zklamaných zákazníků o jednoho či dva.
Myslis ze to ma zmysel sa tu natahovat o tomto probleme? Kolko ludi, tolko pohladov, pluz tetno zoznam po case zapadne uplne. Mozes zalozit aj 10 for nekorektnych predajcov, inzerentov a stale sa najdu blbci, co poletia k nim, k Drapalovi,..
Keby to bolo pripichnute niekde stale, tak by to mozno niektorym pomohlo pri rozhodovani..
Priklad:
Matis007, inzeruje sam seba, ako skuseneho chovatela korytnaciek, ktory zachrani vsetko zive ( zacat by mal u seba), tu je za totalneho vola, no aj tak mu daroval niekto svoje zvierata.
radiata
napsal(a):
Myslis ze to ma zmysel sa tu natahovat o tomto probleme? Kolko ludi, tolko pohladov, pluz tetno zoznam po case zapadne uplne. Mozes zalozit aj 10 for nekorektnych predajcov, inzerentov a stale sa najdu blbci, co poletia k nim, k Drapalovi,..
Keby to bolo pripichnute niekde stale, tak by to mozno niektorym pomohlo pri rozhodovani..
Priklad:
Matis007, inzeruje sam seba, ako skuseneho chovatela korytnaciek, ktory zachrani vsetko zive ( zacat by mal u seba), tu je za totalneho vola, no aj tak mu daroval niekto svoje zvierata.
Ci proti mě furt máte, někde odpovím dobře tak mě tam nemůžete shodit, tak mě začnete shazovat v jiné diskusi.
Terar

XXX.XXX.218.227
Matis 007
napsal(a):
Ci proti mě furt máte, někde odpovím dobře tak mě tam nemůžete shodit, tak mě začnete shazovat v jiné diskusi.
To je rarita Matis007, aj keď predpokladám že neodpovieš nikde správne. Tu si bol spomenutý ako príklad, veľmi presne trafený.
Terar

XXX.XXX.218.227
Matis 007 bude to tým, že naozaj si blbec ako z inej galaxie.
ChameleonTonik
napsal(a):
Nepsal sem to že to tak dopadne? nato pablba co reaguje bez jakéhokoliv puncu odbornosti se to docela rychle zvrhlo v to co jsem psal
btw toto je topovka, někde odpovím dobře tak mě tam nemůžete shodit,
Jojo, ale svůj účel to stále plní.
radiata: je mi to jasný, ale proč Drápala nepřipomenout, kor když si pořád jede tu svou.
ChameleonTonik
napsal(a):
Nepsal sem to že to tak dopadne? nato pablba co reaguje bez jakéhokoliv puncu odbornosti se to docela rychle zvrhlo v to co jsem psal
btw toto je topovka, někde odpovím dobře tak mě tam nemůžete shodit,
MATIS 007 je asi nesmrteľny. Zial, jeho obmedzenost je vacsia, ako jeho sebareflexia, ktoru mu asi vyoperovali uplne.
raddei
napsal(a):
Jojo, ale svůj účel to stále plní.
radiata: je mi to jasný, ale proč Drápala nepřipomenout, kor když si pořád jede tu svou.
Hej, to by trebalo vlakno, ktore po case nezapadne do bazin, ostane niekde pripnute, tu to nie je mozne. A vieme obaja, ze realne zapadne, tak snaha pekna, no bez perspektivy, vyhladovo do buducna.