Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

10.10.2016 12:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Dobrý den, chci se zeptat co máte hady nebo jiné plazy, v místnosti (domečku) mimo RD jak řešíte topení? Mám "domeček" který mám z porothermu 240mm na tom 15 cm polystyren, strop sádrokarton + vata 30 cm, plastové sklepní okno a plastové dveře. V tomto "domečku" potřebuji v zimě udržovta teplotu která neklesne pod 19 st.C, poradíte prosím? Popřípadě o kolik Vám vzrostla spotřeba elektřiny při topení olejovým radiátorem, nebo infrazářičem atd...? Děkuji.

27.3.2018 18:50
NatasaZab

XXX.XXX.168.147

My topíme klasicky v krbu dřevem - občas tam hodíme pár dřevěných briket, aby to celé líp chytlo (zrovna mají v akci v Penny letáku: https://www.letakomat.cz/penny-market/aktualni-letak-stredecni-vydani-od-stredy-28-03-2018/ ). Plazy máme ve velkém teráriu v chodbě, takže tam mají dostatečné teplo po celou zimu. Možná by vás nějaká taková menší kamna vyšla levněji než varianty, které jste zmínil, ale musela by být dostatečně zabezpečená, aby vám to tam nezačalo hořet.

28.3.2018 19:41
KarelC

XXX.XXX.145.217

To bude podle mě strašně ztrátový něco takovýho vytápět. Proč je nemáte normálně v domě?
My máme taky RD a tak jsem si udělal terarijní stěnu ze stojanů z OBI (Chovám žáby) A mám to ve své "pracovně". Jednu malou místnost jsem si anektoval. A tam je radiátor pod oknem a topíme plynem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík