Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Agama8

2.12.2016 19:44
Agama8

XXX.XXX.149.3

Dobrý den,
chovám dva roky starého samce agamy kočinčinské a chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné k němu pořídit jiný druh. Přemýšlela jsem buď o Laemanctus longipes či gekonovi obrovskému. Co si o tom myslíte? Popřípadě myslíte, že by to mohlo být ještě mládě? ( chci si ho/ji navyknout na ruku) A další věc je, měla by to být samice nebo samec?
Děkuji.

Litoria

4.12.2016 20:24
Litoria

XXX.XXX.197.153

Si mimoza? Málo maš tu toho napísané? Zbieraj známky!

Ragdoll

9.12.2016 19:11
Ragdoll

XXX.XXX.162.9

Litoria napsal(a):
Si mimoza? Málo maš tu toho napísané? Zbieraj známky!

Nevím, proč na ní hned vyjíždíte...pokud má dostatečně veliké terárium, tak by mohly být i dva druhy spolu. Třeba gekon obrovský by to mohl být, četla jsem o tom v knížce.

9.12.2016 23:19
montium

XXX.XXX.159.149

Ragdoll napsal(a):
Nevím, proč na ní hned vyjíždíte...pokud má dostatečně veliké terárium, tak by mohly být i dva druhy spolu. Třeba gekon obrovský by to mohl být, četla jsem o tom v knížce.

Já jsem zase četl v knížce, že když o něčem vím prd, tak držím hubu.

10.12.2016 12:13
rec

XXX.XXX.226.119

Je to zly napad a ucit navyknut g.obrovskeho na ruku?

10.12.2016 13:01
terih

XXX.XXX.181.111

úplně vidím tu dohryzanou ruku, až se ho bude snažit přivyknout...

10.12.2016 13:02
terih

XXX.XXX.181.111

montium napsal(a):
Já jsem zase četl v knížce, že když o něčem vím prd, tak držím hubu.

10.12.2016 16:48
nuty

XXX.XXX.11.217

Agama8 napsal(a):
Dobrý den,
chovám dva roky starého samce agamy kočinčinské a chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné k němu pořídit jiný druh. Přemýšlela jsem buď o Laemanctus longipes či gekonovi obrovskému. Co si o tom myslíte? Popřípadě myslíte, že by to mohlo být ještě mládě? ( chci si ho/ji navyknout na ruku) A další věc je, měla by to být samice nebo samec?
Děkuji.

Chovanci těhle "multy-kulty"terárek mají dost smutnej život.To že okamžitě neumřou neznamená, že to tak jde provozovat.Minimálně se vzájemně stresují.S obrovskejma expozicema v zoo asi nemůžeš soupeřit.Je opravdu lepší chovat jen jeden druh, ale v co nejlepších podmínkách.Ps:Kousnutí Gekko gecko přirovnávají "štastlivci", kteří to zažili k tomu, že tě někdo chytne plnou silou kleštěma.

Litoria

10.12.2016 20:16
Litoria

XXX.XXX.234.151

Ragdoll napsal(a):

Tak si četla zle, alebo tvoj chabý mozog to nesprávne spracoval! Tak či tak, si úplne mimo! Tak tu neplacaj úplne sprostosti!

12.12.2016 12:34
cejkar

XXX.XXX.24.106

Ragdoll napsal(a):

Já se nedivím, že takto reaguje. Vždyť to je tady pořád dokola, tazatel je línej si o zvířatech něco přečíst a potom tady pokládá nesmyslné dotazy. A když už je někdo línej si přečíst knížku, nebo článek tak si může dát vyhledávání v dizkuzi na Fauně, výsledek přikládám na fotce. Všude se dočte že v malém i větším terárku je to nesmysl. A jestli je někdo tak hloupej, nebo línej že nemůže napsat 2 slova do vyhledávače a kliknout myší, tak ať radši žádné zvíře nechová.

Můžete mi říci, v které knížce doporučuje autor chov gekona obrovského s jiným druhem ? Rád bych věděl, který autor by tohle napsal do odborné literatury.

13.12.2016 01:59
radiata

XXX.XXX.234.204

cejkar napsal(a):
Já se nedivím, že takto reaguje. Vždyť to je tady pořád dokola, tazatel je línej si o zvířatech něco přečíst a potom tady pokládá nesmyslné dotazy. A když už je někdo línej si přečíst knížku, nebo článek tak si může dát vyhledávání v dizkuzi na Fauně, výsledek přikládám na fotce. Všude se dočte že v malém i větším terárku je to nesmysl. A jestli je někdo tak hloupej, nebo línej že nemůže napsat 2 slova do vyhledávače a kliknout myší, tak ať radši žádné zvíře nechová.

Můžete mi říci, v které knížce doporučuje autor chov gekona obrovského s jiným druhem ? Rád bych věděl, který autor by tohle napsal do odborné literatury.

K tomuto tematu, nie je už co dodat! Len. NIE NEJDE TO, NEMÔŽETE!

Přidejte reakci

Přidat smajlík