Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.1.2017 17:35
docid

XXX.XXX.172.6

Dobrý den, jsem laik v tomto oboru, chtěl jsem se zeptat, zdali by bylo vhodné z těchto beden udělat terárka pro hady. Jestli lamino při rošení nenabobtná, jestli není vhodnější udělat terárko z OSB desek. Jedá se o bývalou bednovou klec pro ptáky, chtěl bych je využít jinak. Diky.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2017 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.208

No, záleží jaké hady tam chcete dát ale, většina hadů rosení fakt nepotřebuje, možná tak někteří při svleku ale z mých - užovky, korálovky, regiusky, hroznýši a hroznýšovci a tmavky nikdy ani jeden rosit nepotřeboval, miska s vodou tak velká aby se tam aspoň jakž takž vešel nebo aspoň jeho kus a byla pohoda. přinejhorším pokud chcete fakt nějaké stromáky a tak je možné to vylepit zevnitř folií co prostě vodu nepropustí smajlík případně ještě nějakou vrstvu nátěru (ale v tom se nevyznám).

14.1.2017 20:59
docid

XXX.XXX.172.6

Mám krajtu, pokukuju po nějaké neštěrce. S tim koupáním máte pravdu. Já ty klece inzeruji, když ju prodám, zbyde mi přední rám s plechovým šufletem, to mi bude nanic, navíc za 3tis. takové dvě velké terárka neseženu. Ale i tak diky za tip.

evan

16.1.2017 18:45
evan

XXX.XXX.46.4

Spoje a díry je dobrý obtáhnout silikonem, pak je to ok, protže samo lamino taky nenasáká. natírat ho plošně, to bych nedělala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík