Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2017 22:27
Mikky

XXX.XXX.44.253

Dobrý den, mám samici brachypelma smithi v 6. svleku. Mám ji asi 3 měsíce a už od pořízení měla na zadečku trochu lysinku. Myslela jsem, že je to tím, že odhazovala žahavé chloupky. Ale postupem času se jí lysinka zvětšuje a v jednom místě má něco jako malý stroupek či něco takového. Chloupky neodhazuje, chová se normálně, je aktivní, žere normálně, je zvyklá na ruku. Má správnou teplotu i vlhkost. Myslíte, že by to mohal být třeba plísní? Nebo čím je to způsobeno? Doufám, že se to svlekem vše spraví. Děkuji předem za rady, mám o ni strach

16.1.2017 22:50
nuty

XXX.XXX.11.216

Dej to spíš vedle na bezobratlé.

chameleontomik

17.1.2017 09:44
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Netahej ho na ruku a bude to ok,
nech pavouka v klidu a nebo si pořiď křečka
...zvyklá na ruku...fakt super, měl/a bys sis zvyknout na facku pomůže to i pavoukovi i tobě

17.1.2017 10:19
Mikky

XXX.XXX.192.34

Já ji na ruku netahám... Sama mi tam vyleze. Každý pavouk se chová jinak ;).

chameleontomik

17.1.2017 10:51
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Ty se chováš jinak co to je za blbost :D
takový kecy sou jak roztopenej sníh... všude sra*ka... zamysli se co máš za zvíře.

17.1.2017 11:58
Mikky

XXX.XXX.192.34

Když nědokážeš poradit na můj dotaz tak proc tady píšeš něco o sračkách? Tady jde o zvíře ne o to, co kdo napíše ;).

chameleontomik

17.1.2017 12:36
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Jde o zvíře, které nepatří do ruky, ani volům ani zkušeným, jde o zvíře, které je jedovate, a jde o zvíře, které u tebe není ve vhodných podmínkách...

Rada byla netahej ho a bude ok.
Jestli ti jde o to zvíře změn postoj k tomu co máš doma a nebo sním rovnou jebni o zem aspoň nebude trpět dlouho a ušetříš zdravý někomu kdo se nechá přemluvit na tahání pavouka od vola jako ty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík