Hamm - Corallus hortulanus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.12.2017 21:07
martinero

XXX.XXX.116.253

Zdravím všechny chovatele a především ty, jenž na rozdíl ode mne již měli tu možnost účasti burzy v Hammu. Můj dotaz je prostý; jaká je prosím nabídka hortulánů a v jaké ceně? Chci chovnou skupinu, nejlépe čisté žluté a červené.
Již jsem měl krasavce od pana Mendla a jednoho chov. kolegu v krásné žluté barvě a červeného, ale z jistých důvodů jsem musel zrušit chov a teď bych jej chtěl obnovit. A sehnat tak krásné jedince není vůbec lehké.

Neregistrovaný uživatel

26.12.2017 16:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.167

Ciste zlute a cervene jsem v nabidce nevidela vetsinou trosku jine odstiny. Ale u ciste zarive cervenych si pripravte tak 6tis a mozna vic. Sledujte i nasi ifaunu cas od casu se tam nejaky odchov hortulanu i cervenych ci zlutych objevi.nedavno byl inzerat z kladna na nerozkrmene ruznobarevne prcky. Najdete ho. Mozna jeste nejaci zbyli a pokud ne pan ceka vrh jeste od jedne samice. Jinak doporucuji na fb do skupin primo na hortulany a do vsech tykajicich se hammu a sledovat. Taktez se tam cas od casu pekna zvirata vyskytnou. Ja takto sehnala noc pekny oranzovy parek a budu se poohlizet po dalsim ale az behem pristiho roku.

26.12.2017 17:16
martinero

XXX.XXX.116.253

Děkuji za info, cena je přijatelná. Jen to shánění bude trošku problém. Přitom jsem měl takové krasavce (viz foto). Budu shánět dál. Díky. Ta fb skupina je dobrý nápad.

Neregistrovaný uživatel

26.12.2017 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.167

Je jedna primo na hortulany vetsina inzerovanych zvirat je dostupna do hammu. A pak jsou dve primo na hamm kde je leccos i hortulani. A urco cas od casu prolezat i ifaunu. Najdete ten inzerat na mlade hoetulany za 1700, - a zkuste zavolat. Pan je starsi maily neresi a i kdyz by mel vsecko pryc mel by cekat jeste jeden vrh. A mel tam zlute i cervene gardeny i halloween pravda ne uplne top vybarvene ale zas by to bylo blizko a za pekne ceny. Ja mam zatim malou haloween, zluta a parek oranzovych budou v lednu a pak... se uvidi kde nakdu dalsi parek smajlík jestli najdete neco zajimaveho dejte info smajlík

4.1.2018 21:05
martinero

XXX.XXX.116.253

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je jedna primo na hortulany vetsina inzerovanych zvirat je dostupna do hammu. A pak jsou dve primo na hamm kde je leccos i hortulani. A urco cas od casu prolezat i ifaunu. Najdete ten inzerat na mlade hoetulany za 1700, - a zkuste zavolat. Pan je starsi maily neresi a i kdyz by mel vsecko pryc mel by cekat jeste jeden vrh. A mel tam zlute i cervene gardeny i halloween pravda ne uplne top vybarvene ale zas by to bylo blizko a za pekne ceny. Ja mam zatim malou haloween, zluta a parek oranzovych budou v lednu a pak... se uvidi kde nakdu dalsi parek smajlík jestli najdete neco zajimaveho dejte info smajlík

Díky za info, mnou ne moc oblíbený Facebook a skupina s hortulany, mi dost rozšiřuje obzory. Pána budu též kontaktovat. Ještě jednou díky, kdybych narazil narazil na něco zajímavého, ozvu se. Mějte se. :).

Neregistrovaný uživatel

5.1.2018 14:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.138.151

Já teď po radikálním zvýšení kusů krajt tmavých (byli dvě, plánováno 6 a už jich mam 10) chvíli zvažovala že se na hortulány vyprdnu a prodám je i s terárkama (trojtera a 4 letošní mladé samec oranžový a tři samice oranžová, žlutá, halloween) a pak mi došlo kolik mě to stálo shánění a starostí a nedam smajlík

5.1.2018 19:58
martinero

XXX.XXX.116.253

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Já teď po radikálním zvýšení kusů krajt tmavých (byli dvě, plánováno 6 a už jich mam 10) chvíli zvažovala že se na hortulány vyprdnu a prodám je i s terárkama (trojtera a 4 letošní mladé samec oranžový a tři samice oranžová, žlutá, halloween) a pak mi došlo kolik mě to stálo shánění a starostí a nedam smajlík

Naprosto chápu smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík