Uživatel s deaktivovaným účtem

MonikaB
napsal(a):
Už jsme ho vyndali. Myslíte že příště ho máme krmit spíše bokem v nějaké bedynce? Nevím právě proč si ho nevzal. Ma v terariu pár větších větví. Tak nevím jestli neměl prostor zaútočit nebo jen neměl hlad.
...může být před svlekem, jedna z možností...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.137
Regiusky jsou všeobecně hadi co s jídlem dost haprují a jsou schopny nežrat klidně půl roku. Pokud to není mimino nechte mezi jednotlivými pokusy o krmení dva týdny, hada zkoušejte krmit tím na co byl zvyklý z dřívějška a nechte ho zabydlet. Někteří hadi se zabydlí rychle, jiní po měsíci. Zatím se neděste že žrát nechce, není to nic výjimečného. Pokud krmíte živým potkana mu hoďte do tera (pokud byl dříve krmen v tera) nebo do přepravky pokud byl zvyklý na to. Chvíli sledujte potkana tam nechte za vašeho dozoru. Pokud had nezačne jevit známky toho že by chtěl lovit potkana vyndejte a nabídněte zas po delší době.
Máme ho teprve dva měsíce. Předchozí majtel Říkal, že se pařil a že možno bude zrat až na jaře. Jen říkal ať to zkousime. Jen jsem prave nevedela jestli nemá problem lovit mezi větvemi. Jestli tam nemá málo místa. Že začátku to prave vypadalo že zaútočí ale potkám mu porad utíkal tak se na to vykašlal. Aspoň tak mi to přišlo.
MonikaB
napsal(a):
Máme ho teprve dva měsíce. Předchozí majtel Říkal, že se pařil a že možno bude zrat až na jaře. Jen říkal ať to zkousime. Jen jsem prave nevedela jestli nemá problem lovit mezi větvemi. Jestli tam nemá málo místa. Že začátku to prave vypadalo že zaútočí ale potkám mu porad utíkal tak se na to vykašlal. Aspoň tak mi to přišlo.
S prostorem asi problém nebude, ale vždycky můžete nahrát fotku teraria, podle popisu se to bude špatně odhadovat.
Na některé krajty může být 2 měsíce ještě pořád brzo, někteří hadi nejedí dlouho i po té, co se jim terarium jen vyčistí.