Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.1.2018 10:43

Dobrý den, z důvodu výpadku dodavatele hledám někoho, kdo by byl ochoten prodat mi každý týden anebo jednou za deset dní mládě potkana pro krajtu královskou líhnutou září 2017. Cenu pně respektuji, dojedu kamkoli po Praze. Děkuji předem.

23.1.2018 07:22
Michal 92

XXX.XXX.182.14

Skus ji krmit častěji ale myšma.

23.1.2018 08:38

Michal 92 napsal(a):
Skus ji krmit častěji ale myšma.

...děkuji... včera jsem to prokonzultovala se známým a ten mi tak říkal, že myší nic nezkazím a začít krmit potkany později...

23.1.2018 17:24
Michal 92

XXX.XXX.182.14

A to nevíš že mi je 10 let.

23.1.2018 19:15

Michal 92 napsal(a):
A to nevíš že mi je 10 let.

..nechápu...k když psaný text by tomu odpovídal...nicméně dneska vzal had větší myš, tak jsem spokojená, až prostě doroste potkanům velikosti sehnatelné ve zveráčích, tak ho převedu na potkany...

24.1.2018 09:34
podlolik

XXX.XXX.57.157

Ještě bych dodal, že se nemusí krmit častěji, ale stačí dat třeba 2 nebo 3 myši najednou.

Neregistrovaný uživatel

24.1.2018 18:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.72

Lepší než myši by byli mastomyši. Jsou větší a výživnější a plně dorostlá mastomyš je jak malej potkan. Navíc regiuska se dá na nich udržet celý život celkem dobře a narozdíl od potkanů a myší smrdí míň a roděj víc tak se dají docela dobře i chovat doma smajlík

24.1.2018 20:35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Lepší než myši by byli mastomyši. Jsou větší a výživnější a plně dorostlá mastomyš je jak malej potkan. Navíc regiuska se dá na nich udržet celý život celkem dobře a narozdíl od potkanů a myší smrdí míň a roděj víc tak se dají docela dobře i chovat doma smajlík

..ale jsou poměrně agresivní...

24.1.2018 20:38

podlolik napsal(a):
Ještě bych dodal, že se nemusí krmit častěji, ale stačí dat třeba 2 nebo 3 myši najednou.

...anebo jednu, ale poměrně větší...ony jsou jinak krajty jak popelnice a jsou schopný sežrat ledacos... vzal mi včera krásně větší myš, sice s chvilku bojoval než jí pozřel, ale jinak v pohodě...

Přidejte reakci

Přidat smajlík