Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2019 16:49

Zdravím, mám dotaz. Jak to je s heterodony a povolením k chovu? Teď jsem malinko pátral a pochopil jsem, že by se měli registrovat, ale lidi to nedělají. Je to tak? Díky

27.1.2019 21:19
Pandinus

XXX.XXX.234.115

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, mám dotaz. Jak to je s heterodony a povolením k chovu? Teď jsem malinko pátral a pochopil jsem, že by se měli registrovat, ale lidi to nedělají. Je to tak? Díky

Čistě ze zájmu - kde jste přišel/a na to, že by se měli heterodoni registrovat?

28.1.2019 09:17

Zaujali mě, tak jsem začal pátrat. Na Faceboku jsem dal do skupiny Teraristika do vyhledavače slovo heterodon a už jsem četl. A byl tam jeden příspěvek kde se na toto téma bavili. A hodně lidí říkalo že jelikož má jedové ústrojí, tak by měl být registrován jako každý jeďák.

28.1.2019 14:36
Pandinus

XXX.XXX.161.10

Zaujali mě, tak jsem začal pátrat. Na Faceboku jsem dal do skupiny Teraristika do vyhledavače slovo heterodon a už jsem četl. A byl tam jeden příspěvek kde se na toto téma bavili. A hodně lidí říkalo že jelikož má jedové ústrojí, tak by měl být registrován jako každý jeďák.

No tam jde asi o to, co se laicky myslí termínem každý jeďák. Duvernoyovu žlázu mají mraky užovek a taktéž za ně považováni nejsou.
http://ziva.avcr.cz/files/ziva/pdf/otazniky-kolem-jedovatosti-heterodona-nosateho.pdf

28.1.2019 14:45

Lidé tím mysleli cokoliv co má jedové ústrojí. Tak fakt nevím. Děkuji za článek. To že ji mají mraky užovek jsem nevěděl, věnuji se spíše ještěrům, rád bych začal i s hady a zalíbili se mi právě heterodoni

28.1.2019 19:23
Pandinus

XXX.XXX.234.115

Lidé tím mysleli cokoliv co má jedové ústrojí. Tak fakt nevím. Děkuji za článek. To že ji mají mraky užovek jsem nevěděl, věnuji se spíše ještěrům, rád bych začal i s hady a zalíbili se mi právě heterodoni

Hm, tak to je ale hodně zcestná myšlenka s tím jedovým ústrojím. To aby pak měli papíry i včelaři Z heterodonů opravdu netřeba mít strach.

Přidejte reakci

Přidat smajlík