Cena

XXX.XXX.36.205
Ahoj,chtěla jsem se zeptat za jakou cenu se pohybuje korálovka honduraská 3letý samec?Díky
Gab

XXX.XXX.37.248
Byl koupený ve zverimexu jako sedlata albino,ale podle fotek co jsem koukala na netu tak mi prijde spíše jako honduraská.Co myslíte?
Gab

XXX.XXX.37.248
Gab
napsal(a):
Byl koupený ve zverimexu jako sedlata albino,ale podle fotek co jsem koukala na netu tak mi prijde spíše jako honduraská.Co myslíte?
Podle fotek je to albino tangerine hondurensiska. Sedlatá je původní hloupý český název pro lampropeltis triangulum a říkalo se tak hondurensiskam stejně jako nelsonkam, sinaloikam nebo campbellkam.
Gab

XXX.XXX.37.248
Děkuji moc ,tak ja ho nabídnu do inzerátu,za 1500,-
Gab

XXX.XXX.37.248
Ja pochopila,že honduraska je dražším,že dospělec se pohybuje mezi 1500-1600,-
Gab
napsal(a):
Ja pochopila,že honduraska je dražším,že dospělec se pohybuje mezi 1500-1600,-
Psal jsem, že 1500-1600 je cena za novorozené mládě klasického zbarvení, případně klasik tangerine. Jestliže jde o albino, navrch tangerine a adultní kus(což tříleté zvíře obvykle při odpovídajícím krmení je), pak by cena měla být okolo 3000, možná i více.
Gab

XXX.XXX.37.248
tak to jsem spatne pochopila,měří +- kolem 120cm.Něvěděl by jste o nějakém chovateli co by si ho vzal?Nerada bych aby se dostal do špatných rukou.
Gab

XXX.XXX.37.248
Tak to jo, těžko říct co je tohle za pohlaví, zajištěné to nemam, pry to ma byt samec no. Děkuji
Zdravím,
já naopak mám 3 letou samičku sinaloe klasik (podle mě nejkrásnější zbarvení) a sháním samečka, klidně i mládě, ten rok ještě počkám.
Nevíte o někom, kdo by korálovky měl?
Jinak možná podnět k další diskuzi: je někde nějaký článek, příručka, či jiné, jak determinovat druhy? sinaloe/hondurensis/cambelli,...
Děkuji
zdenos
napsal(a):
Zdravím,
já naopak mám 3 letou samičku sinaloe klasik (podle mě nejkrásnější zbarvení) a sháním samečka, klidně i mládě, ten rok ještě počkám.
Nevíte o někom, kdo by korálovky měl?
Jinak možná podnět k další diskuzi: je někde nějaký článek, příručka, či jiné, jak determinovat druhy? sinaloe/hondurensis/cambelli,...
Děkuji
Napište na sebe kontakt, v profilu ho nemáte. Kolega měl samce