Dobrý den,
Už delší dobu si pohrávám s tím, že bych si vedle jiného pořídil i nějaký druh žáby - rosničky. Narazil jsem celkem na tři zajímavé a atraktivní druhy: rosnice siná, rosnička kubánská a rosnička včelí. Nemohu se rozhodnout, a tak bych poprosil ty z vás, kteří s těmito druhy mají nějakou zkušenost, aby zkusily přispět poreferováním o nějakém z druhů v těchto kategoriích: NÁROKY NA POTRAVU, NÁROČNOST, DOSTUPNOST, CENA, OCHOČITELNOST (stačí, jestli se dá dát na pár vteřin pro ukázku na ruku např.pro ukázku), NÁROKY NA PROSTOR, NÁROKY NA TEPLO A VLHKO.
Děkuji za odpověď na tuto mou vyčerpávající prosbu :).
Ciliatus
Ciliatus
napsal(a):
Dobrý den,
Už delší dobu si pohrávám s tím, že bych si vedle jiného pořídil i nějaký druh žáby - rosničky. Narazil jsem celkem na tři zajímavé a atraktivní druhy: rosnice siná, rosnička kubánská a rosnička včelí. Nemohu se rozhodnout, a tak bych poprosil ty z vás, kteří s těmito druhy mají nějakou zkušenost, aby zkusily přispět poreferováním o nějakém z druhů v těchto kategoriích: NÁROKY NA POTRAVU, NÁROČNOST, DOSTUPNOST, CENA, OCHOČITELNOST (stačí, jestli se dá dát na pár vteřin pro ukázku na ruku např.pro ukázku), NÁROKY NA PROSTOR, NÁROKY NA TEPLO A VLHKO.
Děkuji za odpověď na tuto mou vyčerpávající prosbu :).
Ciliatus
Musím říct, že rosnice siná je top, jsou to nebojácné žáby, sežerou celkem všechno, na ruku vlezou sami a dokonce jdou i po prstech a jsou schopné si je nacpat do tlamy 😂 je s nima vážně sranda... Sehnat se dají běžně na burze (což teď nepůjde tak kouknout na nějakého importéra), cenově jsoi nevím, třeba 600. Měla jsem je v tera s kytkama, svítila ledkou, byli absolutně nenáročné a zase si je pořídím 😊