mikile
napsal(a):
prosím pomůžete mi určit pohlaví u těchto dvou vousatek?
1)
2)
lizards
napsal(a):
Ahoj..tezko se to z fotek pozna..ale ta první vypada spis jako samec s méně výraznými hemipenisy. A s tou druhou souhlasim..to bude nejspis samice..
Lizarde,ted si me zase dostal do uzkych.Ja myslel,ze mam dve samice podle reakci chovatelu. Ale dekuji ti za nazor.
Myslite,ze kdybych to nejak prefotil(treba vetsi detail) a dal to sem znova tak by se poznalo vic? Agamy jsou stary 1,5roku..
mikile
napsal(a):
Lizarde,ted si me zase dostal do uzkych.Ja myslel,ze mam dve samice podle reakci chovatelu. Ale dekuji ti za nazor.
Myslite,ze kdybych to nejak prefotil(treba vetsi detail) a dal to sem znova tak by se poznalo vic? Agamy jsou stary 1,5roku..
ahoj..jak jsem psal.. nejsem si tim jisty..ale ma silnejsi koren ocasu a neco malo se tam rysuje.. uz jsem videl agamy, ktere to mely podobne a byli to samci.. klidne neco nafot..a posli mi to na mail.. a vyfot i celkou stavbu tela, detail hlavy z vrchu.. a treba i agamu ze spodu kvuli femoralnim porum .. a posli mi to na maiil.. zatim se mej..
lizards
napsal(a):
ahoj..jak jsem psal.. nejsem si tim jisty..ale ma silnejsi koren ocasu a neco malo se tam rysuje.. uz jsem videl agamy, ktere to mely podobne a byli to samci.. klidne neco nafot..a posli mi to na mail.. a vyfot i celkou stavbu tela, detail hlavy z vrchu.. a treba i agamu ze spodu kvuli femoralnim porum .. a posli mi to na maiil.. zatim se mej..
Lizard mě taky nahlodal, teď když se koukám pozorně na tu první, tak už si taky tak jistý nejsem. Ono je samozřejmě lepší, když je má člověk naživo v ruce.
lizards
napsal(a):
silnější kořen ocasu ano, ale ne nějak zvlášť. Femorální póry naprosto neviditelné a ty hemipenisy také nevidím. Zkus ji nafotit znovu, můžeš klidně lehce ze strany a nepoužívej přímé ale spíše mírně boční světlo.
vitticeps
napsal(a):
Plošně to celkem stačí, ale pro odchov by byla vhodnější délka terária alespoň 110cm.
Posílám fotečky mých agam.Můžete mi říct,zda se jedná o kluky či holku,anebo páreček?
zelviosa
napsal(a):
Posílám fotečky mých agam.Můžete mi říct,zda se jedná o kluky či holku,anebo páreček?
A ještě