Agama Vousatá - pohlaví

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2007 18:32

prosím pomůžete mi určit pohlaví u těchto dvou vousatek?
1)

1.2.2007 18:33

mikile napsal(a):
1)

2)

1.2.2007 19:24

mikile napsal(a):
1)

Dle mého názoru máte 2 samice.

1.2.2007 20:13

vitticeps napsal(a):
Dle mého názoru máte 2 samice.

Souhlas.

2.2.2007 19:02

krokodyl napsal(a):
Souhlas.

diky moc za urceni. A myslite,ze kdyby do teraria (100x60x60) pribyl samec tak by to vadilo?

2.2.2007 22:41

mikile napsal(a):
2)

Ahoj..tezko se to z fotek pozna..ale ta první vypada spis jako samec s méně výraznými hemipenisy. A s tou druhou souhlasim..to bude nejspis samice..

3.2.2007 09:39

mikile napsal(a):
diky moc za urceni. A myslite,ze kdyby do teraria (100x60x60) pribyl samec tak by to vadilo?

Nevadilo.

3.2.2007 15:49

mikile napsal(a):

Plošně to celkem stačí, ale pro odchov by byla vhodnější délka terária alespoň 110cm.

3.2.2007 19:50

lizards napsal(a):
Ahoj..tezko se to z fotek pozna..ale ta první vypada spis jako samec s méně výraznými hemipenisy. A s tou druhou souhlasim..to bude nejspis samice..

Lizarde,ted si me zase dostal do uzkych.Ja myslel,ze mam dve samice podle reakci chovatelu. Ale dekuji ti za nazor.
Myslite,ze kdybych to nejak prefotil(treba vetsi detail) a dal to sem znova tak by se poznalo vic? Agamy jsou stary 1,5roku..

3.2.2007 22:32

mikile napsal(a):
Lizarde,ted si me zase dostal do uzkych.Ja myslel,ze mam dve samice podle reakci chovatelu. Ale dekuji ti za nazor.
Myslite,ze kdybych to nejak prefotil(treba vetsi detail) a dal to sem znova tak by se poznalo vic? Agamy jsou stary 1,5roku..

ahoj..jak jsem psal.. nejsem si tim jisty..ale ma silnejsi koren ocasu a neco malo se tam rysuje.. uz jsem videl agamy, ktere to mely podobne a byli to samci.. klidne neco nafot..a posli mi to na mail.. a vyfot i celkou stavbu tela, detail hlavy z vrchu.. a treba i agamu ze spodu kvuli femoralnim porum .. a posli mi to na maiil.. zatim se mej..

3.2.2007 22:37

lizards napsal(a):
ahoj..jak jsem psal.. nejsem si tim jisty..ale ma silnejsi koren ocasu a neco malo se tam rysuje.. uz jsem videl agamy, ktere to mely podobne a byli to samci.. klidne neco nafot..a posli mi to na mail.. a vyfot i celkou stavbu tela, detail hlavy z vrchu.. a treba i agamu ze spodu kvuli femoralnim porum .. a posli mi to na maiil.. zatim se mej..

Lizard mě taky nahlodal, teď když se koukám pozorně na tu první, tak už si taky tak jistý nejsem. Ono je samozřejmě lepší, když je má člověk naživo v ruce.

4.2.2007 11:27

lizards napsal(a):

silnější kořen ocasu ano, ale ne nějak zvlášť. Femorální póry naprosto neviditelné a ty hemipenisy také nevidím. Zkus ji nafotit znovu, můžeš klidně lehce ze strany a nepoužívej přímé ale spíše mírně boční světlo.

7.7.2007 19:35

vitticeps napsal(a):
Plošně to celkem stačí, ale pro odchov by byla vhodnější délka terária alespoň 110cm.

Posílám fotečky mých agam.Můžete mi říct,zda se jedná o kluky či holku,anebo páreček?

7.7.2007 19:36

zelviosa napsal(a):
Posílám fotečky mých agam.Můžete mi říct,zda se jedná o kluky či holku,anebo páreček?

A ještě

7.7.2007 19:36

zelviosa napsal(a):
A ještě

A poslední

Přidejte reakci

Přidat smajlík