Co do tropickýho skleníku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2007 12:41

Ahoj stavím tropickej skleník, ale nevim co by bylo nejvhodněší v něm chovat. Příjde mi ho na kočinčínky škoda.

13.2.2007 12:43

potos napsal(a):
Ahoj stavím tropickej skleník, ale nevim co by bylo nejvhodněší v něm chovat. Příjde mi ho na kočinčínky škoda.

Jo a rozměry sou 450 cm -d, 250 cmšířka a 200 cm výška. Poraďte co za druhy.

13.2.2007 14:37

potos napsal(a):
Jo a rozměry sou 450 cm -d, 250 cmšířka a 200 cm výška. Poraďte co za druhy.

450 cm -d, 250 cmšířka a 200 cm výška?
Kua ty jseš šťastnej člověk, nehodíš sem nějaký fotky?

MT

13.2.2007 15:41

tillan napsal(a):
450 cm -d, 250 cmšířka a 200 cm výška?
Kua ty jseš šťastnej člověk, nehodíš sem nějaký fotky?

MT

Hodim jen co se to rozjede. Tento víkend se bude dělat konstrukce. Mělo by to být hotový do 24. března.

13.2.2007 16:48

potos napsal(a):
Hodim jen co se to rozjede. Tento víkend se bude dělat konstrukce. Mělo by to být hotový do 24. března.

Na jaký kytky to máš? Bromélie? Orchideje?

MT

13.2.2007 16:52

tillan napsal(a):
Na jaký kytky to máš? Bromélie? Orchideje?

MT

To zatím nevim podle toho co tam bude za zvířata.

14.2.2007 13:42

potos napsal(a):

Nabízí se otázka proč ho vůbec stavíš, když vůbec nevíš co do něj. Myslím, že by měl být opačný postup a skleníček pak přizpůsobit nárokům zvířete, ne naopak. Já bych tam nasadil orchidky (hlavně catleje) a hafo bromélií. A jaký zvíře? Pustil bych tam baziliškz zelené, ale nevím jestli se ti to nebude zdát škoda:-) A určitě sem pak hoď to foto.

14.2.2007 14:04

ironmmm napsal(a):
Nabízí se otázka proč ho vůbec stavíš, když vůbec nevíš co do něj. Myslím, že by měl být opačný postup a skleníček pak přizpůsobit nárokům zvířete, ne naopak. Já bych tam nasadil orchidky (hlavně catleje) a hafo bromélií. A jaký zvíře? Pustil bych tam baziliškz zelené, ale nevím jestli se ti to nebude zdát škoda:-) A určitě sem pak hoď to foto.

Ta stavba nebyl můj nápad dostanu ho k 15 narozeninám. Rozhoduju se mezi stromovejma hadama, varanama a chameleonama.

14.2.2007 14:22

ironmmm napsal(a):

Přesně tak, já mít takovejdle skleník, tak tu nemám jinou přezdívku, než Broméliový král. A u indiánskýho kmene bych měl jméno: Ten-u-kterého-se-mají-dendrobátky-jako-v-ráji. Já vím, že by ty žabky skoro nebyly vidět, ale představa takovýhodle skleníku plnýho bromélií a v něm 50 ks azuráků, 50 ks aurátek ... Jdu plakat.

MT

14.2.2007 18:50

tillan napsal(a):
Přesně tak, já mít takovejdle skleník, tak tu nemám jinou přezdívku, než Broméliový král. A u indiánskýho kmene bych měl jméno: Ten-u-kterého-se-mají-dendrobátky-jako-v-ráji. Já vím, že by ty žabky skoro nebyly vidět, ale představa takovýhodle skleníku plnýho bromélií a v něm 50 ks azuráků, 50 ks aurátek ... Jdu plakat.

MT

Tohle.......

14.2.2007 23:55

potos napsal(a):
Ta stavba nebyl můj nápad dostanu ho k 15 narozeninám. Rozhoduju se mezi stromovejma hadama, varanama a chameleonama.

Já myslím,že je škoda dávat jako dárek takovej masakroidní skleník 15ti letýmu klukovi,kterej neví co s tím,natož aby si toho vážil...

Přidejte reakci

Přidat smajlík