bartrand
napsal(a):
PLS Lidi potřebuju vědět všechno o těchle zvířátkách za všechny solidní odpovědi díky
Nechci te fakt urazit,ale nejenom,ze na netu je informaci o felzumach hafo,ale tady staci zabrousit do clanku a zadat felzuma a objevi se ti hafo clanku,pripadne nemoderovana a moderovana diskuse!
Mej se
sadra
bartrand
napsal(a):
vím co všechno tady je, ale myslel sem že někdo podá víc informací než je tady ve článkách a taky v různých knížkách
Kdyz uz je tady to vlakno, tak bych se rad zeptal, jestli se nekomu podarilo sestavil chovnou skupinu nebo jestli je nutne mit i v dost velkem terarku jen par. Dekuji. Lukas
vlasac
napsal(a):
Kdyz uz je tady to vlakno, tak bych se rad zeptal, jestli se nekomu podarilo sestavil chovnou skupinu nebo jestli je nutne mit i v dost velkem terarku jen par. Dekuji. Lukas
Někdy se podaří sestavit i funkční trio, ale nakonec se to stejně většinou zvrtne a jedna samice je submisivnější a chřadne.
krokodyl
napsal(a):
Někdy se podaří sestavit i funkční trio, ale nakonec se to stejně většinou zvrtne a jedna samice je submisivnější a chřadne.
měl jsem trio v jednom terárku a nějakou dobu to i fungovalo. Od obou samic jsem měl vajíčka, bohužel nakonec bez zjevnýcjh příčin začal pár jednu samičku nahánět a nakonec jsem je musel rozdělit. Takže již to znovu zkoušet nebudu.
hym
napsal(a):
měl jsem trio v jednom terárku a nějakou dobu to i fungovalo. Od obou samic jsem měl vajíčka, bohužel nakonec bez zjevnýcjh příčin začal pár jednu samičku nahánět a nakonec jsem je musel rozdělit. Takže již to znovu zkoušet nebudu.
Dik, presne tohle jsem chtel slyset, uz mam jasno.
Lukas