Kde koupit vetsi mnozstvi terarijniho silikonu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2007 13:28

Lepim terarko 2,5x1x0.7 m a potrebuju vysparovat vodeodolne spary mezi OSB deskami terarijnim silikonem. Kde ho mohu sehnat dostatecne mnozstvi? Nebo staci i jine sparovaci hmoty treba na dlazdicky v koupelne?

18.3.2007 16:44

cijoml napsal(a):
Lepim terarko 2,5x1x0.7 m a potrebuju vysparovat vodeodolne spary mezi OSB deskami terarijnim silikonem. Kde ho mohu sehnat dostatecne mnozstvi? Nebo staci i jine sparovaci hmoty treba na dlazdicky v koupelne?

Transparentní neutrální silikon v každém OBI, Baumaxu atd. nebo spec. prodejnách na barvy, laky. Tuba stojí podle toho, kde ji koupíš od 90 do 150 Kč.

18.3.2007 23:11

krokodyl napsal(a):
Transparentní neutrální silikon v každém OBI, Baumaxu atd. nebo spec. prodejnách na barvy, laky. Tuba stojí podle toho, kde ji koupíš od 90 do 150 Kč.

Neni to zavadne? Obsahuje to fungicidy. http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php? evc=1239200

Tento muze byt?

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2007 23:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

cijoml napsal(a):
Neni to zavadne? Obsahuje to fungicidy. http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php? evc=1239200

Tento muze byt?

Ahoj Michale,až budeš vybírat silikon,vyber pouze ten který je určen pro styk s pitnou vodou.Je běžně v prodeji ve výše zmíněných obchodech.Větší starost by mě dělaly spíš ty OSB...

19.3.2007 00:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj Michale,až budeš vybírat silikon,vyber pouze ten který je určen pro styk s pitnou vodou.Je běžně v prodeji ve výše zmíněných obchodech.Větší starost by mě dělaly spíš ty OSB...

OSB jsou v pohode - ty co jsem poridil jsou vodeodolne a budou jeste napusteny LAKSILem, ktery ma atestaci pro trvaly styk s pitnou vodou a je odolny proti kyselinam i zasadam, takze by ani kdyz se na to vychcijou nemel byt poskozeny.

19.3.2007 13:30

cijoml napsal(a):

Odpovim si sam. Nejlevnejsi jsem v Praze sehnal 315ml tubu za 85 kc a to v

CHEMEX, v.o.s., Ke Klíčovu 7/160, Praha 9
tel.: 266 035 150, 266 032 140 - 41, fax.: 266 035 149,
e-mail: chemex@chemex.cz
www.CHEMEX.cz

pracovní doba : po-čt : 7.oo - 17.oo, pá : 7.oo - 16.oo, so :9.oo - 12.oo

Kdyby to chtel nekdo nekdy v budoucnu pouzit jako informaci a pro mne az to zase budu nekdy shanet ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík