Jak zabezpečujete terárium proti úniku cvrčků?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2005 09:43

Jak zabezpečujete terárium proti úniku cvrčků? Já to mám udělané tak, že síť od víka přesně doléhá na pozadí, cvrčci však vylezou na víko a mí líní gekončíci na ně nemůžou. Cvrčci jsou tam celý den a nechtěj dolu.
Jak to máte udělané vy, aby cvrčci zůstali na zemi či na pozadí? díky Jenda

3.4.2005 11:20

jenda napsal(a):
Jak zabezpečujete terárium proti úniku cvrčků? Já to mám udělané tak, že síť od víka přesně doléhá na pozadí, cvrčci však vylezou na víko a mí líní gekončíci na ně nemůžou. Cvrčci jsou tam celý den a nechtěj dolu.

Ahoj no já mám na vrchu terárka víko z pletiva..nevim zda sem to pochopila dobře ale tobě ty cvrčci vylezou na víko vid.no já je tam dám a oni mi lezou jen po zemi a tak je gekon lehce sežere..nevyskočí mi ani na to víko.prostě je tam dám a jen lezou po zemi, nic víc. já krmim malejma cvrčkama maj asi centimetr takže moc neskáčou..třeba to je i tim.

6.4.2005 09:43

jenda napsal(a):

Ja bejt tebou tak udelam dekoraci tak aby nebyla za nahoru ke stropu oni neumeji lest po skle.
Ale asi uz to nepredelas kdyz to mas hotovy

Přidejte reakci

Přidat smajlík