EXOTICA Teraristická burza St. Pölten - dotaz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.10.2005 06:39

Zdravím. Chtěl bych jet 27.11.2005 na tuto burzu pro barevnou formu Eublepharis macularius a zajímalo by mě jestli jsou tam běžně k dostání. Děkuji všem za odpovědi Doli
Přikládám fotku formy (SHTCT) o kterou mám zájem

18.10.2005 21:00

doli napsal(a):
Zdravím. Chtěl bych jet 27.11.2005 na tuto burzu pro barevnou formu Eublepharis macularius a zajímalo by mě jestli jsou tam běžně k dostání. Děkuji všem za odpovědi Doli

Vlani som ich tam nevidel. Tento rok tam nechodim, lebo nejakym svojim mudrim zakonom zakazali predaj chamaeleonov a tym pre mna stratila burza vyznam.

19.10.2005 05:52

chamco napsal(a):
Vlani som ich tam nevidel. Tento rok tam nechodim, lebo nejakym svojim mudrim zakonom zakazali predaj chamaeleonov a tym pre mna stratila burza vyznam.

A víš to jistě, to by byla velká škoda, kdyby je tam neměli, tím by to pro mě ztratilo význam tam jezdit . . . Ale díky za odpověd´

20.10.2005 15:32

doli napsal(a):
A víš to jistě, to by byla velká škoda, kdyby je tam neměli, tím by to pro mě ztratilo význam tam jezdit . . . Ale díky za odpověd´

Ahoj. Nechci chladit Tvé nadšení, ale pokud nemáš domluvené přímo toto, nebo jiné takové zvíře od chovatele, tak by to byla jen otázka štěstí. Takové fotky jsou většinou z Best of chovatele a zůstávají u něj. Do prodeje jdou většinou jen ne takto špičková zvirata, nebo jsou za extramaxi cenu. H

20.10.2005 16:47

gilamon napsal(a):
Ahoj. Nechci chladit Tvé nadšení, ale pokud nemáš domluvené přímo toto, nebo jiné takové zvíře od chovatele, tak by to byla jen otázka štěstí. Takové fotky jsou většinou z Best of chovatele a zůstávají u něj. Do prodeje jdou většinou jen ne takto špičková zvirata, nebo jsou za extramaxi cenu. H

Ahoj. Vím, že to nebude tak lehké, sháním všude na webu v Německu a Rakousku, ale jaksi se mi nedaří:( K.

21.10.2005 06:39

doli napsal(a):

Nemáte někdo kontakt na nějakého chovatele z Německa nebo Rakouska, který by mohl chovat tyhle krásná zvířata? Nejlepší by bylo kdyby byl na burze v St. Pöeltnu 27.11.2005. Díky moc za odpovědi

6.8.2006 13:49

chamco napsal(a):

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tato burza stojí za návštěvu??? Díky za odpověď.

Přidejte reakci

Přidat smajlík