Rád bych vás pozval na své nově vytvořené webové stránky vitticeps.kvalitne.cz, které jsem pro vás vytvořil společně s Kubou Doleželem (doli).Jedná se o stránky,které jak věřím, pomohou mnohým začátečníkům s jejich chovem.Hodí se hlavně těm, kteří si chtějí pořídit gekončíky noční nebo agamy vousaté, kterým se na těchto stránkách věnuju nejvíce.Rád přijmu vaše rady,poznámky ať už jsou kritické nebo kladné a pokusím se je doupravit ve váš prospěch.Doufám že se vám zalíbí..........
vitticeps
napsal(a):
Rád bych vás pozval na své nově vytvořené webové stránky vitticeps.kvalitne.cz, které jsem pro vás vytvořil společně s Kubou Doleželem (doli).Jedná se o stránky,které jak věřím, pomohou mnohým začátečníkům s jejich chovem.Hodí se hlavně těm, kteří si chtějí pořídit gekončíky noční nebo agamy vousaté, kterým se na těchto stránkách věnuju nejvíce.Rád přijmu vaše rady,poznámky ať už jsou kritické nebo kladné a pokusím se je doupravit ve váš prospěch.Doufám že se vám zalíbí..........
Připojuji se k diskusi, rozvedené v nemoderovaném vlákně (nejsem ten Jirka, který tam reagoval). Prakticky tam bylo řečeno vše co mne při prohlídnutí této stránky napadlo - opsané informace z ne příliš kvaltiních zdrojů, mizerný webdesign jak po technické tak vzhledové stránce, málo informací z vlastních zkušeností ...
Co mne ale překvapilo jsou moje fotky a fotky mých známých (s některými jsem mluvil a souhlas nedali a nejsou ani v kontaktu s autorem těchto stránek) ve fotogalerii. Asi nemusím psát, že jsem autorem nebyl o fotografie požádán. Není to první případ a bohužel to nejspíš nebude ani poslední. Vadí mi to proto, že to je neslušné, nekolegiální a mimo to taky nezákonné (úmyslně to udávám až jako poslední).
Žádám o okamžité odstranění mých fotek z této stránky.
Jiří Hošek
www.reptarium.cz