Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2005 18:38

Nevíte jestli nejede nějaký trolejbus nebo něco takového z hlavního nádraží ? A kde jeto přesně když tam dojedu tou šalinou ?

13.11.2005 12:54

jojka napsal(a):
Nevíte jestli nejede nějaký trolejbus nebo něco takového z hlavního nádraží ? A kde jeto přesně když tam dojedu tou šalinou ?

Slatina ulice Řipská tam to je a pak už jenom jak vystoupíš přejdeš přechod pro chodce a už to uvidíš

13.11.2005 12:54

jojka napsal(a):

Ahoj z hlavního nádraží tam mužeš dojet trolejbusem č.31 a vystoupíš na zastávce řípská...MT

13.11.2005 14:17

mt napsal(a):
Ahoj z hlavního nádraží tam mužeš dojet trolejbusem č.31 a vystoupíš na zastávce řípská...MT

dik a myslíte že když si dam vezmu sinalojku tak mi někdo určípohlaví?

13.11.2005 20:17

jojka napsal(a):
dik a myslíte že když si dam vezmu sinalojku tak mi někdo určípohlaví?

bude na tom baráku nějaká cedula abych to poznal že je to ono? A kolik tam bývá tak lidí? A je to tam velké?

13.11.2005 21:35

jojka napsal(a):
bude na tom baráku nějaká cedula abych to poznal že je to ono? A kolik tam bývá tak lidí? A je to tam velké?

To poznáš určitě tam pujdou nějaký lidi. Na začatku tam není skoro k hnutí je tam narváno teda pokaždý když jsem tam byl. Narváno tam je nejvíc na začatku jinak v poho

13.11.2005 22:04

tom napsal(a):
To poznáš určitě tam pujdou nějaký lidi. Na začatku tam není skoro k hnutí je tam narváno teda pokaždý když jsem tam byl. Narváno tam je nejvíc na začatku jinak v poho

nevíte kolik tam tak stojí Lampropeltis triangulum sinaloe tak 3 roky staré?

14.11.2005 10:34

jojka napsal(a):

To je takovej prťavej oplocenej baráček. To prostě fakt poznáš. Za tim plotem vždycky parkuje celkem dost aut a lidí tam chodí taky hodně. no a ráno se tam fakt nedá hejbat a právě proto nevim, proč tam jdu hned ráno...

14.11.2005 10:37

kiki b napsal(a):
To je takovej prťavej oplocenej baráček. To prostě fakt poznáš. Za tim plotem vždycky parkuje celkem dost aut a lidí tam chodí taky hodně. no a ráno se tam fakt nedá hejbat a právě proto nevim, proč tam jdu hned ráno...

je ten sál kde to je velkej?

14.11.2005 15:11

jojka napsal(a):
je ten sál kde to je velkej?

co znamená ČSCH když tak abych se mohl zeptat kde je ten areál?

14.11.2005 17:43

jojka napsal(a):
co znamená ČSCH když tak abych se mohl zeptat kde je ten areál?

To zn. český svaz chovatelů

14.11.2005 18:13

zdenek0s napsal(a):
To zn. český svaz chovatelů

a je to tam velké

14.11.2005 18:15

jojka napsal(a):
a je to tam velké

Jestly tam pojedeš tak to uvidíš!

14.11.2005 18:38

tom napsal(a):
Jestly tam pojedeš tak to uvidíš!