Leguanek smithuv (sceloporus smithi)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2005 18:13

Prosím o nějaké zkušenosti a případně jestli se dá sehnat na burze v Brně nebo je to málo chované zvíře. Nic jsem k tomuto leguánkovi totiž nenašel. Děkuji

16.11.2005 15:56

olda napsal(a):
Prosím o nějaké zkušenosti a případně jestli se dá sehnat na burze v Brně nebo je to málo chované zvíře. Nic jsem k tomuto leguánkovi totiž nenašel. Děkuji

Ahoj Oldo,
tady na Ifaune v sekci Clánky si najdi clánek o Sceloporus variabilis. Jedná se o témer totozný druh jako Sceloporus smithi a chov je naprosto stejný. Dríve se Scelopurus smithi nazýval Sceloporus variabilis smithi. Opakovane se mi darilo tyto leguánky mnozit a nepovazuju jejich chov za nárocný.

16.11.2005 15:59

olda napsal(a):

Jeste k druhé cásti dotazu, nevím jak v Brne, ale v Praze jsou tito leguánci pravidelne k dostání. Jejich chovem se zabývá predevsím pan Sejna, tel: 235 522 352.

16.11.2005 18:13

© acanthos napsal(a):
Jeste k druhé cásti dotazu, nevím jak v Brne, ale v Praze jsou tito leguánci pravidelne k dostání. Jejich chovem se zabývá predevsím pan Sejna, tel: 235 522 352.

díky moc, já mám doma eublepharis m. a agamu vousatou. Protože jsem se dostal k malému teráriu, chtěl bych ho využít. Každopádně asi něco z tohohle druhu sceloporus. Zkusím to tuto neděli v Brně. Na odkazy se podívám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík