Lišty na sklo do terária - kde je sehnat???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.12.2005 09:57

Zdravím. Dělám si terárium z dřevotřísky a nikde nemůžu sehnat takové ty lišty jak se do nich následně zasazují skla...nevíte prosím někdo kde by se daly sehnat? Třeba nějakou adresu na www? Děkuji všem za odpověd

23.11.2005 09:48

doli napsal(a):
Zdravím. Dělám si terárium z dřevotřísky a nikde nemůžu sehnat takové ty lišty jak se do nich následně zasazují skla...nevíte prosím někdo kde by se daly sehnat? Třeba nějakou adresu na www? Děkuji všem za odpověd

SKLOREX Brno (http://www.sklorex-akvarium.cz) - nikde jinde jsem je nesehnal, v nábytkářství se už nepoužívají. Mají nízký (dávám na spodek) a vyšší (dávám shora). Uřežou na míru. Prodávají i takový ty děrovaný pásky jako větrání (hliník), myslím o šířce 10 cm. Stavbě zdar

23.11.2005 10:20

olda napsal(a):
SKLOREX Brno (http://www.sklorex-akvarium.cz) - nikde jinde jsem je nesehnal, v nábytkářství se už nepoužívají. Mají nízký (dávám na spodek) a vyšší (dávám shora). Uřežou na míru. Prodávají i takový ty děrovaný pásky jako větrání (hliník), myslím o šířce 10 cm. Stavbě zdar

Od kud jsi? V brne je maji jeste na Pekarske v takovych tech domacich potrebach. VH

23.11.2005 11:44

vladimir hula napsal(a):
Od kud jsi? V brne je maji jeste na Pekarske v takovych tech domacich potrebach. VH

A neví někdo o dobrém obchodu v Praze?

23.11.2005 12:10

vladimir hula napsal(a):

Z Prostějova

23.11.2005 15:38

doli napsal(a):
Z Prostějova

Zkus sklenářství...

25.11.2005 22:34

doli napsal(a):
Z Prostějova

čau, ty lišty seženeš v každé domácí dílně... V Brně třeba Cupák na Veveří, na Staré Osadě, na Pekařské....Viděl jsem je i v Baumaxu, v Bauhauzu a Hornbachu....dělají je bílý a hnědý a délka 1,2 m nebo 2 m...
V Prostějově bude určitě taky něco takovýho jako domácí dílna, nebo Bauhaus, ne?

12.12.2005 20:48

iverson napsal(a):
čau, ty lišty seženeš v každé domácí dílně... V Brně třeba Cupák na Veveří, na Staré Osadě, na Pekařské....Viděl jsem je i v Baumaxu, v Bauhauzu a Hornbachu....dělají je bílý a hnědý a délka 1,2 m nebo 2 m...
V Prostějově bude určitě taky něco takovýho jako domácí dílna, nebo Bauhaus, ne?

ja som to kupil v remeselnickych potrebach, maju to aj v takych predajniach, kde predavaju kdeake dosky a pod., takisto spominany baumax, hornbach... mozno aj v tescu najdes, stoji to par korun.aspon u nas, na vychode Slovenska, ale globalizacia by mala istit minimalne baumax, a tradicia predajne typu "urob si sam"

14.12.2005 09:18

doli napsal(a):

Hornbach (Brno). Mají délky 1 a 2m. Metr stojí v průměru 50Kč.

14.12.2005 09:57

sedla napsal(a):
Hornbach (Brno). Mají délky 1 a 2m. Metr stojí v průměru 50Kč.

Díky. Já to nakonec vyřešil tak, že jsem si nechal vyfrézovat do hranolu bukového dřeva drážky a účel to zatím plní skvěle.

Přidejte reakci

Přidat smajlík