LEUAN - PROBLEM SE SVLEKANIM....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2005 20:01

Ahoj, chci se zeptat – mam doma pulrocniho leguana a ten se nesvlika. Proste od doby co ho mam (cca 2 mesice) se svleknul jen jednou a to hned ze zacatku a od te doby nic. Jinak je celkove v pohode, zere a nezda se, ze by ho to nejak trapilo. Nevim, mozna je to tim, ze tedka mu dolecuju dermatitidu na tlapkach vitaminem B12 od veterinare – jednou za 5 dni mu to podavam oralne.Ta dermatitida s tim sama asi nesouvisi, jak jsem psala, mel to jen na tlapkach…Nevite někdo, cim by to mohlo byt,ze se proste nesvleka..a co s tim…?

24.11.2005 14:41

femme fatale napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat – mam doma pulrocniho leguana a ten se nesvlika. Proste od doby co ho mam (cca 2 mesice) se svleknul jen jednou a to hned ze zacatku a od te doby nic. Jinak je celkove v pohode, zere a nezda se, ze by ho to nejak trapilo. Nevim, mozna je to tim, ze tedka mu dolecuju dermatitidu na tlapkach vitaminem B12 od veterinare – jednou za 5 dni mu to podavam oralne.Ta dermatitida s tim sama asi nesouvisi, jak jsem psala, mel to jen na tlapkach…Nevite někdo, cim by to mohlo byt,ze se proste nesvleka..a co s tim…?

Jednoduse,nemocny zvire vydava energii na leceni a uzdravovani se a tak neroste a nesvleka se.Jestli nevypada vylozene spatne,nebo ze mu kuze zesedne a jakoby nechce odpadnout,tak pomaha zvlhceni prostredi a podavani vitaminu.

25.11.2005 20:01

femme fatale napsal(a):

Ahoj,
pokud se svlékal 1x za dva měsíce, je to zcela normální, obzvláště teď v zimním období a v období pomalejšího růstu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík