Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2007 15:16

mam takovy problem dostala jsem elaphe guttata o velikosti 80cm a jelikoz mam doma jen viecsi hady nevim co ji mam dat za potravu doted byla krmena jen holicatmi no podle mne je uz dost velika. poradte prosim?

qarrotter

30.7.2007 15:38
qarrotter

kamilarea napsal(a):
mam takovy problem dostala jsem elaphe guttata o velikosti 80cm a jelikoz mam doma jen viecsi hady nevim co ji mam dat za potravu doted byla krmena jen holicatmi no podle mne je uz dost velika. poradte prosim?

takhle velká užovka už bude žrát dospělé myši

30.7.2007 15:38

kamilarea napsal(a):

Takto velky had da bez problemu velkou mys nebo maleho potkana.

30.7.2007 15:56

cijoml napsal(a):
Takto velky had da bez problemu velkou mys nebo maleho potkana.

mne se zdala mala ale skusim ji dat velkou mys mockrat diky

9.8.2007 16:00

kamilarea napsal(a):
mne se zdala mala ale skusim ji dat velkou mys mockrat diky

Zdravim tak ja sem ji dala dospelou mys a ona mi ted vraci (2 krat ) asi nestravenou srst anebo co? co mam delat?

9.8.2007 20:42

kamilarea napsal(a):
Zdravim tak ja sem ji dala dospelou mys a ona mi ted vraci (2 krat ) asi nestravenou srst anebo co? co mam delat?

Tak ja budu dalej psat vo fore Pomoc-zvraci na horu bo toto si nikdo nevsima

10.8.2007 09:45

kamilarea napsal(a):
Tak ja budu dalej psat vo fore Pomoc-zvraci na horu bo toto si nikdo nevsima

A neni to vysokou teplotou? Kolik mas stupnu v terariu? V chladnem koutu bys mela mit cca 23-25 v teplem 29.

10.8.2007 12:34

cijoml napsal(a):
A neni to vysokou teplotou? Kolik mas stupnu v terariu? V chladnem koutu bys mela mit cca 23-25 v teplem 29.

Venku je sice horko ale teplota docela zodpovida

Přidejte reakci

Přidat smajlík