Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2007 10:23

Čau všichni.
Ja bych se chtěl jen zeptat jestli nevadí když sem mí elaphe guttate dal do teraria krabičku s vatou a namočil jsem jí, nevadí to tomu hadoiv já jsem čet že jse to dávat muže jen chcei slyšet váš názor

10.11.2007 12:44

vedris napsal(a):
Čau všichni.
Ja bych se chtěl jen zeptat jestli nevadí když sem mí elaphe guttate dal do teraria krabičku s vatou a namočil jsem jí, nevadí to tomu hadoiv já jsem čet že jse to dávat muže jen chcei slyšet váš názor

Nevadí,ale ten had co je na obrázku není gutata

10.11.2007 14:27

moreliabredli napsal(a):

Můžu hádat? Nekoupil jsi toho hada před týdnem v Ládví?

10.11.2007 21:02

hekate napsal(a):
Můžu hádat? Nekoupil jsi toho hada před týdnem v Ládví?

Myslím ze je to zbytecny davat tam nejakou vatu. Ale kdyz chces tak to urcite nevadi. A taky rikam tot neni guttata. Nebo snad podle tebe jo?

15.11.2007 20:22

moreliabredli napsal(a):

čau mně to chlap před půl rokem v Ládví jako křížence elaphe guttata a lampropeltis triangulum sinoale al ena to sem založil nový příspěvek prosim napište tam váš názor dík podle mne to křížit nejde jen chtěl prodat dráž

15.11.2007 20:36

vedris napsal(a):
čau mně to chlap před půl rokem v Ládví jako křížence elaphe guttata a lampropeltis triangulum sinoale al ena to sem založil nový příspěvek prosim napište tam váš názor dík podle mne to křížit nejde jen chtěl prodat dráž

Vata je taková ne úplně šikovná, snadno se přemokří a nebo zase vyschne a had se do těch vláken může různě motat. Lepší je tam dát hlubší misku s rašelinou smíchanou s listovkou a mechem a tu pravidelně vlhčit. Jo a přez tu misku položit kus kůry a máš výborný vlhký úkryt pro hady před svlekem a taky tam samice rády kladou vejce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík