Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2007 19:26

Dnes jsem dodělal terarijní místnost. Terária jsou jednoduše zařízená. Materiál sklo, lamino a OSB desky.

16.12.2007 19:27

britt napsal(a):
Dnes jsem dodělal terarijní místnost. Terária jsou jednoduše zařízená. Materiál sklo, lamino a OSB desky.

Druhá stěna

16.12.2007 19:29

britt napsal(a):

Pracovní kout

16.12.2007 19:30

britt napsal(a):

Posezení

16.12.2007 19:31

britt napsal(a):

OSB

16.12.2007 19:32

britt napsal(a):

Opískování

16.12.2007 19:34

britt napsal(a):

Voda v OSB

16.12.2007 19:38

britt napsal(a):

OSB a lamino

16.12.2007 21:03

britt napsal(a):
OSB a lamino

Gratuluji, moc pěkné. Nerozumím bílým plochám ve stěně..že by další budoucí terária?

16.12.2007 21:42

malpolon napsal(a):
Gratuluji, moc pěkné. Nerozumím bílým plochám ve stěně..že by další budoucí terária?

ano taky gratuluji moc se mi to líbí....jen jsem se chtěl zeptat kolik °C máte v tom pokoji...Petr

16.12.2007 21:53

britt napsal(a):

Bílé plochy jsou zakrytá terária, kde zimuji korálovky a užovky. Teplota v pokoji je v současné době snížena na 19 C.

17.12.2007 12:59

britt napsal(a):
Bílé plochy jsou zakrytá terária, kde zimuji korálovky a užovky. Teplota v pokoji je v současné době snížena na 19 C.

Máš se čím chlubit,moc pěkné.

17.12.2007 17:03

moreliabredli napsal(a):
Máš se čím chlubit,moc pěkné.

Gratuluji, příjemné chovatelské zákoutí.

18.12.2007 19:06

britt napsal(a):

velmi vkusně zařízený pokojík, jsem přesvědčen, že se tam musí velmi pěkně odpočívat a také přemýšlet...

18.12.2007 21:50

simeon2 napsal(a):
velmi vkusně zařízený pokojík, jsem přesvědčen, že se tam musí velmi pěkně odpočívat a také přemýšlet...

Je to super, co takhle napsat co všechno tam bydlí?;-)

19.12.2007 13:07

britt napsal(a):
Voda v OSB

To je fikaný, s těmi lavory . H.

19.12.2007 20:26

lukasek napsal(a):
Je to super, co takhle napsat co všechno tam bydlí?;-)

Děkuji za kladné recenze. A na dotaz kdo v pokoji bydlí. V páru - lampropeltis - californiae, sinaloae, mexicana, campbelli, hondurensis, pyromelana woodini, pyromelana knoblochi, alterna blairy, elaphe schrenky, corallus cooki, python regius, morelia spilota variegata. Ve skupině - gekončík noční a chameleon jemenský. Jako poslední asi čtyřletá samička leguána zeleného, kterou jsem našel na podzim v sáčku u vchodových dveří v dost zuboženém stavu bez ocasu a s plísní na nohou, ale vypadá to, že to zvládne. Pořád nevím kdo ji tam dal. Jako "poslední" bych chtěl pořídit morelia viridis, ale zatím sbírám zkušenosti a kontakt na chovatele, který poradí a prodá kvalitní odchov.

20.12.2007 06:52

britt napsal(a):
Děkuji za kladné recenze. A na dotaz kdo v pokoji bydlí. V páru - lampropeltis - californiae, sinaloae, mexicana, campbelli, hondurensis, pyromelana woodini, pyromelana knoblochi, alterna blairy, elaphe schrenky, corallus cooki, python regius, morelia spilota variegata. Ve skupině - gekončík noční a chameleon jemenský. Jako poslední asi čtyřletá samička leguána zeleného, kterou jsem našel na podzim v sáčku u vchodových dveří v dost zuboženém stavu bez ocasu a s plísní na nohou, ale vypadá to, že to zvládne. Pořád nevím kdo ji tam dal. Jako "poslední" bych chtěl pořídit morelia viridis, ale zatím sbírám zkušenosti a kontakt na chovatele, který poradí a prodá kvalitní odchov.

Jako "posledni" ...... Mas to sice v uvozovkach, ale presto ti napisu, i kdyz si to urcite tak myslel, at to neni posledni .Tak hooooodne zdaru v chovu.

23.12.2007 11:43

skeleton napsal(a):
Jako "posledni" ...... Mas to sice v uvozovkach, ale presto ti napisu, i kdyz si to urcite tak myslel, at to neni posledni .Tak hooooodne zdaru v chovu.

fakt máš to pěkný......Petr

23.12.2007 13:50

britt napsal(a):

Pěkné, takové tématicky laděné zákoutí. Příjdu někdy posedět na kafíčko :-)

6.1.2008 16:01

britt napsal(a):

Kdysi dávno jsem si odložil v sáčku u vchodových dveří samičku zeleného leguána v dosti zuboženém stavu bez ocasu a s plísní na nohou a nějaká svině mi jí ukradla.Slyší na jméno Madla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík