Cena Eublepharis macularius

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2008 23:08

Dobrý den, mám dotaz ohledně aktuálních cen gekončíků...
1. na kolik by přišel Eublepharis macularius superhypo
2. za kolik by mohl být Eublepharis macularius Hy yellow
Jedná se mi spíše o cenu dospělích zvířat ale bud rád když zde napíšete jak cenu adultů tak cenu malých...

2.1.2008 09:07

jeronymo napsal(a):
Dobrý den, mám dotaz ohledně aktuálních cen gekončíků...
1. na kolik by přišel Eublepharis macularius superhypo
2. za kolik by mohl být Eublepharis macularius Hy yellow
Jedná se mi spíše o cenu dospělích zvířat ale bud rád když zde napíšete jak cenu adultů tak cenu malých...

Zdravim

Neni to zase tak lehke odpovedet. Cena zalezi na tom, jak zvire vypada. Pokud chces nejkvalitnejsi zvire po nadhernych rodicich, ktere je treba nejhezci z vrhu, tak si proste musis priplatit.

Obecne se cena Hypo kolem 1000, Shyp pohybuje od 1500 do nekde nad 4000. S tim, ze horni strop neni zase tak moc dán. Hlavne je to co-dominantni vloha, takze se zvirata mohou opravdu hodne lisit, muzou mit jen jednu hypo alelu a vypadat docela dobre, mohou byt tangerine, carrottail, baldy, .... a to se hodne ceni.

Hi-yellow - mlade kolem 400-500.

Dospelci, jeste zapeklitejsi otazka, pokud prodavajici je predtim mnozil a meli velke kvalitni snuzky, tak si muze rict hodne. Protoze to zvire tu cenu proste ma. A v sezone se ti to vrati. Dospelce tak pocitej 3000 a vys. U Hi-yellow se muzes dostat i k 1000. Ale opravdu neni vse hi-yellow ani shypo, co se za ne vydava, a nejvic zalezi na kondici a vzhledu zvirete. A pokud koupis skarede zvire, ac levne, necekej, ze budes mit spickova mladata. A ver, ze je to znat.

2.1.2008 10:30

hardcore napsal(a):
Zdravim

Neni to zase tak lehke odpovedet. Cena zalezi na tom, jak zvire vypada. Pokud chces nejkvalitnejsi zvire po nadhernych rodicich, ktere je treba nejhezci z vrhu, tak si proste musis priplatit.

Obecne se cena Hypo kolem 1000, Shyp pohybuje od 1500 do nekde nad 4000. S tim, ze horni strop neni zase tak moc dán. Hlavne je to co-dominantni vloha, takze se zvirata mohou opravdu hodne lisit, muzou mit jen jednu hypo alelu a vypadat docela dobre, mohou byt tangerine, carrottail, baldy, .... a to se hodne ceni.

Hi-yellow - mlade kolem 400-500.

Dospelci, jeste zapeklitejsi otazka, pokud prodavajici je predtim mnozil a meli velke kvalitni snuzky, tak si muze rict hodne. Protoze to zvire tu cenu proste ma. A v sezone se ti to vrati. Dospelce tak pocitej 3000 a vys. U Hi-yellow se muzes dostat i k 1000. Ale opravdu neni vse hi-yellow ani shypo, co se za ne vydava, a nejvic zalezi na kondici a vzhledu zvirete. A pokud koupis skarede zvire, ac levne, necekej, ze budes mit spickova mladata. A ver, ze je to znat.

Jojo... A shyp je co ? A jak si to tady uvedl moc sem to nepochopil. Takze Hy yellow tak do 1000 adult? Super hypo tak 2000 adult? Nejedna se mi o nejake super bomby proste jen ,,obycejne´´ superhypa a Hy yellowy....

2.1.2008 10:31

jeronymo napsal(a):
Jojo... A shyp je co ? A jak si to tady uvedl moc sem to nepochopil. Takze Hy yellow tak do 1000 adult? Super hypo tak 2000 adult? Nejedna se mi o nejake super bomby proste jen ,,obycejne´´ superhypa a Hy yellowy....

Kteri se samozrejemne budou mnozit...

2.1.2008 11:36

jeronymo napsal(a):

Shypo - je samozrejme SuperHypo

Obycejne Superhypo je podle tebe co? Exterierove superhypo? Bez fleku na hlave? Bez fleku na zadech? S oranzovou na ocase? Hodim sem nejakou fotku pro porovnani.

To hi-yellow - je od HIGH YELLOW, takze s I, ... to by se kolem litru sehnat dalo

2.1.2008 11:44

jeronymo napsal(a):
Kteri se samozrejemne budou mnozit...

prvni foto Hi-yellow - docela pekne zbarveny, syta barva

2.1.2008 11:45

hardcore napsal(a):
prvni foto Hi-yellow - docela pekne zbarveny, syta barva

druhe hi-yellow s carrot tailem - to by uz bylo drazsi

2.1.2008 11:45

hardcore napsal(a):

druhe hi-yellow s carrot tailem - to by uz bylo drazsi

tak znova

2.1.2008 11:46

hardcore napsal(a):
tak znova

Zlute SuperHypo, ktere bude v dospelosti cele zlute

2.1.2008 11:47

hardcore napsal(a):
Zlute SuperHypo, ktere bude v dospelosti cele zlute

Dospela samice SuperHypo - nema Baldy znak - hlava bez tecek
- cenove nizsi hranice

2.1.2008 11:48

hardcore napsal(a):

Dospela samice SuperHypo - nema Baldy znak - hlava bez tecek
- cenove nizsi hranice

Oranzove SuperHypo blizici se nejvyssi hranici kvality a ceny

2.1.2008 11:51

hardcore napsal(a):

Oranzove SuperHypo blizici se nejvyssi hranici kvality a ceny

hmm, nevypada to moc zajimave, dam sem jeste trochu lepsi fotku, neumim hold fotit tak, aby to vypadalo jako ve skutecnosti

2.1.2008 16:59

hardcore napsal(a):

hmm, nevypada to moc zajimave, dam sem jeste trochu lepsi fotku, neumim hold fotit tak, aby to vypadalo jako ve skutecnosti

pokazde se nezadari :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík