Problém s hady.prosím pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2008 16:26

Ahoj vsichni!
Mam takový problém,na mém hadovi se udělali světlé skvrny takové šedé..a já nevím co to je..jde o hada Dasypeltis medici..Nejdřív jsem si myslela ze jde o svlékání a le v žádných článcích a svlékání neni nic o skvrnách..tak nevím..Prosím nevíte co by to mohlo být??Děkuji moc

21.1.2008 10:18

zzuza napsal(a):
Ahoj vsichni!
Mam takový problém,na mém hadovi se udělali světlé skvrny takové šedé..a já nevím co to je..jde o hada Dasypeltis medici..Nejdřív jsem si myslela ze jde o svlékání a le v žádných článcích a svlékání neni nic o skvrnách..tak nevím..Prosím nevíte co by to mohlo být??Děkuji moc

Jetli má ty rány rozmočené a má tam poškozené mněké šupiny mohlo by se jednat o ňějaký druh plísně.Jestli to je to co si myslím tak se ten had začne často svlékat a ty rány tam pořád budou tak vyhledej veterináře .Ale neni to jisté to bych musel vydět pošli alespoň foto.Ahoj

21.1.2008 22:23

vedris napsal(a):
Jetli má ty rány rozmočené a má tam poškozené mněké šupiny mohlo by se jednat o ňějaký druh plísně.Jestli to je to co si myslím tak se ten had začne často svlékat a ty rány tam pořád budou tak vyhledej veterináře .Ale neni to jisté to bych musel vydět pošli alespoň foto.Ahoj

diky.tady jsou fotky

21.1.2008 22:50

zzuza napsal(a):
diky.tady jsou fotky

neni to moc videt ale alspon neco

22.1.2008 14:04

zzuza napsal(a):
neni to moc videt ale alspon neco

A má to teda ten had rozmočený?to vypadá na plíseň tak by chtělo s tim dojít k veterinaři .Mně na plíseň zemřel jeden had tak bych to nezanedbával.Ahoj

22.1.2008 14:59

vedris napsal(a):
A má to teda ten had rozmočený?to vypadá na plíseň tak by chtělo s tim dojít k veterinaři .Mně na plíseň zemřel jeden had tak bych to nezanedbával.Ahoj

vubec to nema rozmočený..je to suchý..e nemůze to mit spalený???ahoj

22.1.2008 18:36

zzuza napsal(a):
vubec to nema rozmočený..je to suchý..e nemůze to mit spalený???ahoj

Aha tak to muže mít spálené to se mi už taky stalo ale toje jen když leze na žárovku.jestli to je spálené tak se z toho vysvléká.

Přidejte reakci

Přidat smajlík