zmijak80
napsal(a):
Ahoj všichni prosím mužete zde zadat vaše www?
Pokud si to přejete tak klidně ale aby to zase nebylo bráno jako snaha o zviditelnění, to bych opravdu nerad.
www.zelvy.wbs.cz
jetmar
napsal(a):
Pokud si to přejete tak klidně ale aby to zase nebylo bráno jako snaha o zviditelnění, to bych opravdu nerad.
www.zelvy.wbs.cz
taky můžu přispět,ale mam tam jenom fotky.. www.mantis.estranky.cz
creobroter
napsal(a):
taky můžu přispět,ale mam tam jenom fotky.. www.mantis.estranky.cz
Ha, ha, ha. - pro Pepana
www.teraristika.webgadren.cz
Jeronymo - z nejakych neznamych duvodu se mi sem nejde prihlasit takze prispivam z jineho nicku takže JERONYMO
iriss
napsal(a):
Ha, ha, ha. - pro Pepana
www.teraristika.webgadren.cz
Jeronymo - z nejakych neznamych duvodu se mi sem nejde prihlasit takze prispivam z jineho nicku takže JERONYMO
oprava: www.teraristika.webgarden.cz
zmijak80
napsal(a):
doli
napsal(a):
www.gekoncik-nocni.cz
www.goniatit.estranky.cz
mám tam prezentaci svého chovu, který nyní čítá více než 100 druhů obojživelníků a plazů, užitečné informace typu Slovník odborných výrazů v biologii, postupně doplňovanou Encyklopedii terarijních druhů a nabídku zvířat, terarijní techniky, krmiv apod. Díky předem za návštěvu.
rept
napsal(a):
...na tom něco je , už je ty stránky budu muset konečně dodělat...
... tak tady je , jako příslib že s tím už něco udělám : www.rept.cz
www.koralovky.wz.cz ------ stránky o Korálovkách,Užovkách a Australsko papuánský krajtách rodu morelia.Galerie,Videa,Rady pro začátečníky,Inzerce,Genetika,Články atd...
drap
napsal(a):
www.koralovky.wz.cz ------ stránky o Korálovkách,Užovkách a Australsko papuánský krajtách rodu morelia.Galerie,Videa,Rady pro začátečníky,Inzerce,Genetika,Články atd...
PRO REPT: Mno nevim, proc se ptas co s tim jako by se to nesmelo tady prezenzovat svoje stranky:) Prijde mi to ujete od cloveka co ma web skladajici se z jednoho slepeneho obrazku v malovani
www.reptilweb.xf.cz
nejak moc jsem neaktualizoval, bohuzel nebyl fotak.)v nejblizsi dobe se na to zase vrhnu:)
redsnake
napsal(a):
PRO REPT: Mno nevim, proc se ptas co s tim jako by se to nesmelo tady prezenzovat svoje stranky:) Prijde mi to ujete od cloveka co ma web skladajici se z jednoho slepeneho obrazku v malovani
www.reptilweb.xf.cz
nejak moc jsem neaktualizoval, bohuzel nebyl fotak.)v nejblizsi dobe se na to zase vrhnu:)
Neregistrovaný uživatel

redsnake
napsal(a):
www.reptilweb.xf.cz
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
http://teraristika.chovzvirat.com/
zmijak80
napsal(a):
www.chondros.websnadno.cz zatím ve výstavbě, ale pracuji na tom.
redsnake
napsal(a):
www.reptilweb.xf.cz
http://lizards.euweb.cz
Dobrá připomínka Rede:) jinak taktéž přidávám odkaz. Bohužel webdesign je pro mě zatím slabou stránkou a tak snad něco přinášejí obsahově.
zmijak80
napsal(a):
zmijak80
napsal(a):
kratas
napsal(a):
www.terarista.com
děkuji každému kdo jsem napsal své stránky a určitě ne jen já ale i mnoho lidí kteří stále hledají informace
do budoucna sem jistě budou připsány i další a i kdyby mělo jít o komerční stránky tak to nevadí jelikoš se každý rád i podívá nebo něco zakoupí krom tížených informací