Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2008 14:58

Mrkněte na zrovna narozenou obsoletku,co má u zadečku.Musel jsem ji vystřihnout z vajíčka a tohle vyběhlo za ní

15.4.2008 13:17

jindrich napsal(a):
Mrkněte na zrovna narozenou obsoletku,co má u zadečku.Musel jsem ji vystřihnout z vajíčka a tohle vyběhlo za ní

Ahoj,
je to klasický mrzáček z výhřezem pokud to není zbytek žloutkového vaku, koukám, že má i deformovanou páteř. Nejspíš brzy umře, s tím se nedá nic dělat. Občas se takoví mrzáčci rodí.

15.4.2008 14:34

© acanthos napsal(a):
Ahoj,
je to klasický mrzáček z výhřezem pokud to není zbytek žloutkového vaku, koukám, že má i deformovanou páteř. Nejspíš brzy umře, s tím se nedá nic dělat. Občas se takoví mrzáčci rodí.

Žloutkový vak to není,ale na výhřez to je strašně veliký.Je mi jí hrozně líto,mám ji nechat zajít,nebo zkusit veta?Ale u nás není nikdo kompetentní,jsou tu samí pejskaři

15.4.2008 15:12

jindrich napsal(a):
Žloutkový vak to není,ale na výhřez to je strašně veliký.Je mi jí hrozně líto,mám ji nechat zajít,nebo zkusit veta?Ale u nás není nikdo kompetentní,jsou tu samí pejskaři

Teď jsem koukal,že jí větší polovička upadla,ale žije dál.Tak uvidíme

15.4.2008 15:56

jindrich napsal(a):
Teď jsem koukal,že jí větší polovička upadla,ale žije dál.Tak uvidíme

Nedelej si iluze, ze by to zvire bylo v pohode. Naklady na veta, aby ten vyhrez dal dovnitr, by byli dost vysoke. Opravdu to vypada blbe. Spis cekej, ze to neda. Pokud ma deformovanou pater, jako ze to tak vypada, tak ji zkrm, usetris trapeni ji i sobe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík