Mrkněte na zrovna narozenou obsoletku,co má u zadečku.Musel jsem ji vystřihnout z vajíčka a tohle vyběhlo za ní
jindrich
napsal(a):
Mrkněte na zrovna narozenou obsoletku,co má u zadečku.Musel jsem ji vystřihnout z vajíčka a tohle vyběhlo za ní
Ahoj,
je to klasický mrzáček z výhřezem pokud to není zbytek žloutkového vaku, koukám, že má i deformovanou páteř. Nejspíš brzy umře, s tím se nedá nic dělat. Občas se takoví mrzáčci rodí.
© acanthos
napsal(a):
Ahoj,
je to klasický mrzáček z výhřezem pokud to není zbytek žloutkového vaku, koukám, že má i deformovanou páteř. Nejspíš brzy umře, s tím se nedá nic dělat. Občas se takoví mrzáčci rodí.
Žloutkový vak to není,ale na výhřez to je strašně veliký.Je mi jí hrozně líto,mám ji nechat zajít,nebo zkusit veta?Ale u nás není nikdo kompetentní,jsou tu samí pejskaři
jindrich
napsal(a):
Teď jsem koukal,že jí větší polovička upadla,ale žije dál.Tak uvidíme
Nedelej si iluze, ze by to zvire bylo v pohode. Naklady na veta, aby ten vyhrez dal dovnitr, by byli dost vysoke. Opravdu to vypada blbe. Spis cekej, ze to neda. Pokud ma deformovanou pater, jako ze to tak vypada, tak ji zkrm, usetris trapeni ji i sobe.