Zdravym. Mám takový menší problém, zhruba tak před 2 týdny jsem si pořídil korálovku L. t. sinaloe. Stáří nevím, ale je cca 50-60 cm dlouhá. Za tu dobu co jí mám jsem ji krmil tak 4* a pokaždý mi hole odmítla . Tak jsem se chtěl zeptat čím by to mohlo být, popřípadě čím a jak by se mohla rozkrmit?? Prosím poraďte, předem za všechny odpovědi děkuji...
barys
napsal(a):
Zdravym. Mám takový menší problém, zhruba tak před 2 týdny jsem si pořídil korálovku L. t. sinaloe. Stáří nevím, ale je cca 50-60 cm dlouhá. Za tu dobu co jí mám jsem ji krmil tak 4* a pokaždý mi hole odmítla . Tak jsem se chtěl zeptat čím by to mohlo být, popřípadě čím a jak by se mohla rozkrmit?? Prosím poraďte, předem za všechny odpovědi děkuji...
ještě podotýkám jsem naprostý zacátečník, spíš jsem přes pavoučky. A prý už předtim tak 4 týdny nežrala..
barys
napsal(a):
Zdary, jestliže ten had již 6týdnů nežral měl by jsi ho nějakým způsobem přinutit případne ho nakrmit uměle. Bejt tebou tak bych mu nejprve vyzkoušel dát nastřižené hole - nastrihni ho na hlavě a na břiše pak dej hada do nejaké krabičky a hoď mu tam to nastřižené hole a nech ho v klidu a temnu. Pokud to ale nevyjde budes mu hole muset nacpat až do krku případně až do žaludku ale tuto metodu by tě nejprve měl ukázat nějaký zkušenější chovatel.