Chci se zeptat jestli někdo z vás zná tuto formu a popřípadě jakou má lokalitu výskytu.Na té jedné fotce je samec tmavší-je před svlekem.
death
napsal(a):
Chci se zeptat jestli někdo z vás zná tuto formu a popřípadě jakou má lokalitu výskytu.Na té jedné fotce je samec tmavší-je před svlekem.
Zdravím. Jsou pěkný, ale nepřijde mi že jsou nějak neobvykle zbarveny. Je tedy fakt, že většina zvířat co jsem viděl byla s převažujícím tmavějším zabarvením.
Svoje zvířata mám z odchovu NZ 2005 v ČR.
Pro srovnání přikládám fota svojich jedinců:
kladno
napsal(a):
Zdravím. Jsou pěkný, ale nepřijde mi že jsou nějak neobvykle zbarveny. Je tedy fakt, že většina zvířat co jsem viděl byla s převažujícím tmavějším zabarvením.
Svoje zvířata mám z odchovu NZ 2005 v ČR.
Pro srovnání přikládám fota svojich jedinců:
Ještě jedna:
kladno
napsal(a):
Jestli se ti povede, dej sem ještě nějaká další fota. Třeba až po svleku samce.
Čus zkusim ještě jednu.V této barvě jsou oficiálně.
death
napsal(a):
špatná fotka,zkusim je vyblejsknout líp,ale nevim přesně jak na to.když ty fotky zmenšuju aby sem šli dát tak se trochu rozmáznou.
Taky nemám žádný profi-foťák, takže tohle znám. Dnes se mi samec svléknul, takže jsem se opět pokusil o nějaké foto, a opět zase nic moc.
kladno
napsal(a):
Taky nemám žádný profi-foťák, takže tohle znám. Dnes se mi samec svléknul, takže jsem se opět pokusil o nějaké foto, a opět zase nic moc.
Prosím tě, jinak mi zajímá; jak často a kolik krmíš?
Slýchám ze všech stran od ostatních chovatelů, že jsou ploskouni snadno ,,vykmitelní". Nechci aby ztloustli, takže zkrmuji u každého kusu cca jen jednu myš/ na cca tři týdny. Takže za loňský rok (co nyní koukám do poznámek) měli každý kus po 19-ti myších. Pořád ale váhám jestli to není málo. Zvířata jsou na první pohled sice v perfektní kondici. Ale možná je zbytečně v krmení brzdím. A kdybych jim víc dopřál, ztratili by možná i na své poměrně velké agresivitě. Teď se mi pářili, takže samici jsem trošku přikrmil.
Co myslíš: Nekrmím málo? Budu rád i za názory ostatních.
kladno
napsal(a):
Prosím tě, jinak mi zajímá; jak často a kolik krmíš?
Slýchám ze všech stran od ostatních chovatelů, že jsou ploskouni snadno ,,vykmitelní". Nechci aby ztloustli, takže zkrmuji u každého kusu cca jen jednu myš/ na cca tři týdny. Takže za loňský rok (co nyní koukám do poznámek) měli každý kus po 19-ti myších. Pořád ale váhám jestli to není málo. Zvířata jsou na první pohled sice v perfektní kondici. Ale možná je zbytečně v krmení brzdím. A kdybych jim víc dopřál, ztratili by možná i na své poměrně velké agresivitě. Teď se mi pářili, takže samici jsem trošku přikrmil.
Co myslíš: Nekrmím málo? Budu rád i za názory ostatních.
Já je krmím jak mi to vyjde,ale asi tak 4 myši měsíčně.Samice je pěkná silná,ale ne tlustá.Samec mi teď 3 měsíce nežere,ale je pořád v kondici a aktivní.Asi by se pářil.Možná že se pářili,ale jezdim s kamionem a neviděl jsem je.