Agk.cont.contortrix-forma White

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2008 13:20

Chci se zeptat jestli někdo z vás zná tuto formu a popřípadě jakou má lokalitu výskytu.Na té jedné fotce je samec tmavší-je před svlekem.

23.5.2008 19:23

death napsal(a):
Chci se zeptat jestli někdo z vás zná tuto formu a popřípadě jakou má lokalitu výskytu.Na té jedné fotce je samec tmavší-je před svlekem.

Zdravím. Jsou pěkný, ale nepřijde mi že jsou nějak neobvykle zbarveny. Je tedy fakt, že většina zvířat co jsem viděl byla s převažujícím tmavějším zabarvením.
Svoje zvířata mám z odchovu NZ 2005 v ČR.
Pro srovnání přikládám fota svojich jedinců:

23.5.2008 19:26

kladno napsal(a):
Zdravím. Jsou pěkný, ale nepřijde mi že jsou nějak neobvykle zbarveny. Je tedy fakt, že většina zvířat co jsem viděl byla s převažujícím tmavějším zabarvením.
Svoje zvířata mám z odchovu NZ 2005 v ČR.
Pro srovnání přikládám fota svojich jedinců:

Ještě jedna:

23.5.2008 19:37

death napsal(a):

Jestli se ti povede, dej sem ještě nějaká další fota. Třeba až po svleku samce.

23.5.2008 20:00

kladno napsal(a):
Jestli se ti povede, dej sem ještě nějaká další fota. Třeba až po svleku samce.

Čus zkusim ještě jednu.V této barvě jsou oficiálně.

23.5.2008 20:04

death napsal(a):
Čus zkusim ještě jednu.V této barvě jsou oficiálně.

špatná fotka,zkusim je vyblejsknout líp,ale nevim přesně jak na to.když ty fotky zmenšuju aby sem šli dát tak se trochu rozmáznou.

25.5.2008 08:52

death napsal(a):
špatná fotka,zkusim je vyblejsknout líp,ale nevim přesně jak na to.když ty fotky zmenšuju aby sem šli dát tak se trochu rozmáznou.

Taky nemám žádný profi-foťák, takže tohle znám. Dnes se mi samec svléknul, takže jsem se opět pokusil o nějaké foto, a opět zase nic moc.

25.5.2008 09:19

kladno napsal(a):
Taky nemám žádný profi-foťák, takže tohle znám. Dnes se mi samec svléknul, takže jsem se opět pokusil o nějaké foto, a opět zase nic moc.

Prosím tě, jinak mi zajímá; jak často a kolik krmíš?
Slýchám ze všech stran od ostatních chovatelů, že jsou ploskouni snadno ,,vykmitelní". Nechci aby ztloustli, takže zkrmuji u každého kusu cca jen jednu myš/ na cca tři týdny. Takže za loňský rok (co nyní koukám do poznámek) měli každý kus po 19-ti myších. Pořád ale váhám jestli to není málo. Zvířata jsou na první pohled sice v perfektní kondici. Ale možná je zbytečně v krmení brzdím. A kdybych jim víc dopřál, ztratili by možná i na své poměrně velké agresivitě. Teď se mi pářili, takže samici jsem trošku přikrmil.
Co myslíš: Nekrmím málo? Budu rád i za názory ostatních.

30.5.2008 22:01

kladno napsal(a):
Prosím tě, jinak mi zajímá; jak často a kolik krmíš?
Slýchám ze všech stran od ostatních chovatelů, že jsou ploskouni snadno ,,vykmitelní". Nechci aby ztloustli, takže zkrmuji u každého kusu cca jen jednu myš/ na cca tři týdny. Takže za loňský rok (co nyní koukám do poznámek) měli každý kus po 19-ti myších. Pořád ale váhám jestli to není málo. Zvířata jsou na první pohled sice v perfektní kondici. Ale možná je zbytečně v krmení brzdím. A kdybych jim víc dopřál, ztratili by možná i na své poměrně velké agresivitě. Teď se mi pářili, takže samici jsem trošku přikrmil.
Co myslíš: Nekrmím málo? Budu rád i za názory ostatních.

Já je krmím jak mi to vyjde,ale asi tak 4 myši měsíčně.Samice je pěkná silná,ale ne tlustá.Samec mi teď 3 měsíce nežere,ale je pořád v kondici a aktivní.Asi by se pářil.Možná že se pářili,ale jezdim s kamionem a neviděl jsem je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík