martinaa
napsal(a):
.
Vážená Martino, mám pro Vás informace, které by mohly být životně důležité pro Vaše nově zakoupené želvičky a jejich další zdravý vývoj. Mám velké zkušenosti s chovem tohoto druhu želv. Prosím Vás kontaktujte mě na tel.: 607185603 nebo na olga_duskova@corinthia.cz. nebo jestli se Vám mohu ozvat, ráda Vás budu kontaktovat. Určitě Vám na nich záleží. Děkuji Vám.
olinkaduskova
napsal(a):
Vážená Martino, mám pro Vás informace, které by mohly být životně důležité pro Vaše nově zakoupené želvičky a jejich další zdravý vývoj. Mám velké zkušenosti s chovem tohoto druhu želv. Prosím Vás kontaktujte mě na tel.: 607185603 nebo na olga_duskova@corinthia.cz. nebo jestli se Vám mohu ozvat, ráda Vás budu kontaktovat. Určitě Vám na nich záleží. Děkuji Vám.
Škoda že se o zkušenost nechcete podělit, já bych také rád věděl jak na tyto gréky vyzrát.
Obecně totiž platí za poměrně těžko chovatelná zvířata a tak je každá informace ku prospěchu.
martinaa
napsal(a):
.
Ahoj Martino,
pokud tvoje želvy pochází opravdu z Jordánska, jedná se o tzv. \"golden greek\" Testudo graeca terrestris (výskyt viz žlutá barva na mapě). Více o těchto želvách najdeš zde:
http://www.chelonia.org/ Articles/tiberagoldengreekcare.htm