Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 21:27

Muzete mi poradit, zda je mozne, ze ma guttata je krizenec? Nebo jestli to podle tech fotek jde poznat, ja nevim. Jine uzovky nez guttaty nemam.

23.2.2006 17:10

hardcore napsal(a):
Muzete mi poradit, zda je mozne, ze ma guttata je krizenec? Nebo jestli to podle tech fotek jde poznat, ja nevim. Jine uzovky nez guttaty nemam.

druha foto

23.2.2006 17:13

hardcore napsal(a):
treti

Mě přijde, že má takovou kratší a tupější hlavu....aspoň podle těch fotek

23.2.2006 21:27

nika napsal(a):
Mě přijde, že má takovou kratší a tupější hlavu....aspoň podle těch fotek

tady jsou obe guttky vedle sebe ...

zase takovy rozdil v tom nevidim ... co myslite?
Ta v pravo je ta na fotkach nahore.

20.2.2007 13:50

hardcore napsal(a):

tyblaho ta vypada jako hroznýš!
No ja se vtom moc nevyznam ale to snad neni mozne aby se skrížily dva uplně jiné druhy ne ?
Neni to nejaka mutace,nebo co?
To jsem zvedavy kdo to vysvetli.

20.2.2007 14:53

hardcore napsal(a):

Je to možné, aby se zkřížila e. guttata s e. obsoleta, viděl jsem takového křížence v inzerci, ale fakt si netroufnu říct, že ten had pak vypadá takto nebo podobně. Mimochodem jsem viděl i křížence lampropeltis x elaphe guttata (opět jen na webu).

20.2.2007 15:18

arutha napsal(a):
Je to možné, aby se zkřížila e. guttata s e. obsoleta, viděl jsem takového křížence v inzerci, ale fakt si netroufnu říct, že ten had pak vypadá takto nebo podobně. Mimochodem jsem viděl i křížence lampropeltis x elaphe guttata (opět jen na webu).

U nás ve zverimexu prodávají taky křížence a majou u toho napsané že je to Guttata 50% albín a když sem se ptal tak říkali že je to jenom na pulku albín že je jenom trochu zbarvená.

20.2.2007 20:15

jojka napsal(a):
U nás ve zverimexu prodávají taky křížence a majou u toho napsané že je to Guttata 50% albín a když sem se ptal tak říkali že je to jenom na pulku albín že je jenom trochu zbarvená.

Zdravím. Na onom fotu nic neobvyklého nevidím. Dle mého názoru je to klasická guttata. V jakém znaku tam vidíte křížence???

21.2.2007 13:10

kladno napsal(a):
Zdravím. Na onom fotu nic neobvyklého nevidím. Dle mého názoru je to klasická guttata. V jakém znaku tam vidíte křížence???

ty cerne smouhy u sedel, ... je tam videl jako by cerny pruh od hlavy k ocasu

mel jsem jeste jineho, ten byl skoro uplne cerny, ... zkusim najit foto

21.2.2007 13:45

hardcore napsal(a):

jo, máš pravdu, že má podélné tmavé pruhy jako moje obsolety (e.o. quadrivittata). Fakt zajímavý, ale pochybuju, že si to někdo tady troufne říct najisto: je - není to kříženec. Já bych tomu i věřil

21.2.2007 19:29

hardcore napsal(a):

Zdravím, Ty tmavé podélné pruhy, které připomínají E.obsoleta a podobné. -Když si vyhledáš v googlu obrázky dle stareho názvu: Elaphe guttata guttata, tak tam najdeš taky jedince s těmato šmouhama. U těch tvojich mi přijde, že jsou možná trošku výraznější, ale jinak bych v tom neviděl nic jinýho. Jedině, jestli budeš mít foto toho tmavšího kusu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík