Ahoj, mám na vás prosbu. Sháním informace o Namíbíi. Cestování v zemi, jaké je to s ubytováním, stravou, s různým povolením, jak je to s cenama celkově atd. Rád bych tam podnikl cestu. Tématem by byly "kopje", kde se má vyskytovat jeden z kryptidů. Pokud máte nějaké informace i o tomto tématu, rád bych je uvítal. Mohli byste mi poslat na mail snake.man@centrum.cz jakékoliv informace? Díky
reptas
napsal(a):
Ahoj, mám na vás prosbu. Sháním informace o Namíbíi. Cestování v zemi, jaké je to s ubytováním, stravou, s různým povolením, jak je to s cenama celkově atd. Rád bych tam podnikl cestu. Tématem by byly "kopje", kde se má vyskytovat jeden z kryptidů. Pokud máte nějaké informace i o tomto tématu, rád bych je uvítal. Mohli byste mi poslat na mail snake.man@centrum.cz jakékoliv informace? Díky
knížka od Zdeńka Michory redaktora Blesku cesta kolem světa za 99 dní, tak najdeš odpovědi na Tvé otázky. Tomáš Borovička
Uživatel s deaktivovaným účtem

reptas
napsal(a):
jééé, já ci ject taakííííííííííííííííííí..
http://www.orusovo.com/default.htm - dobře zmapovaný ubytování.
www.coastingafrica.com - další ubytování spíš jen ve Windhoeku.
ubytování je někdy lepší bukovat dopředu, ceny ca od 60 N$, tj. asi 250kč za noc v kempu nebo v "dorms".
Strava bych řekla normální, města jsou dobře zásobený. Cenově jak co, něco dražší, něco stejný, něco levnější, celkově asi trochu dražší. Ovoce nejlevnější od prodavačů u silnice.
Silnice vyasfaltovaný jen ty uplně nejzákladnější.
Všichni mě odrazovali od cestování vlakem (bezpečnost), nevim, buď jsem divná já, nebo oni, ale mě se vlaky líbily.
Lidi jsou tam fajn. Do odlehlejších končin je lepší brát dostatek vody.
PS: v který části ty "kopce" jsou?