Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2006 13:58

tak když už tu jsou fotky agam a gekonů, tak proč ochudit leguány. Pěkně se pochlubte Vašima leguánama, leguánkama, ropušníkama, anolama, baziliškama a jinýma.

5.3.2006 14:00

lizardguru napsal(a):
tak když už tu jsou fotky agam a gekonů, tak proč ochudit leguány. Pěkně se pochlubte Vašima leguánama, leguánkama, ropušníkama, anolama, baziliškama a jinýma.

tak tady je pár leguánků Crotaphytus c. collaris.

5.3.2006 14:04

lizardguru napsal(a):

Sceloporus malachiticus 0,1

5.3.2006 14:06

lizardguru napsal(a):
tak tady je pár leguánků Crotaphytus c. collaris.

moji sceloprus cyanogenys

5.3.2006 14:09

lizardguru napsal(a):

Sceloporus siniferus 1,0 když budete někdo vědět o volné samici nebo mláďatech tak mi napiště, mě tu mojí tenhle ťulpas zabil, když už mu nechtěla dát - nechápu.

5.3.2006 14:11

lizardguru napsal(a):
Sceloporus siniferus 1,0 když budete někdo vědět o volné samici nebo mláďatech tak mi napiště, mě tu mojí tenhle ťulpas zabil, když už mu nechtěla dát - nechápu.

malej Anolis bartschi

5.3.2006 14:14

lizardguru napsal(a):

Leiocephalus personatus 1,0

5.3.2006 14:16

lizardguru napsal(a):

Leiocephalus personatus 0,1

5.3.2006 14:29

lizardguru napsal(a):
Leiocephalus personatus 0,1

Ahoj maš pěknou zvěř:-)) odchováváš něco?

5.3.2006 14:53

mt napsal(a):
Ahoj maš pěknou zvěř:-)) odchováváš něco?

dík sem rád, že se ti líbí. jo jo odchovávám , ale letos to vidim slabě, měl jsem odchovy od malachiticu, ale už k nim začínám mít anitipatie - podruhé mi zemřel samec, ale ještě to s nima jednou zkusim, už sem odchoval i ty collarise, ale letos na 80% nic nebude (nejsou zimovaný), myslím, že by mohli být ti personati a pokud seženu tu samici siniferum tak i ti (příště už bych si dal pozor a oddělil ji).

5.3.2006 16:05

lizardguru napsal(a):

Tak tohle je muj legoš...

8.3.2006 18:59

knoxville 21 napsal(a):
Tak tohle je muj legoš...

Anolis bartschi, samec.

8.3.2006 20:46

berberis napsal(a):
Anolis bartschi, samec.

3 leta samice

27.3.2006 21:51

lizardguru napsal(a):

tak mi to nedá. Anolis porcatus - samec.

27.3.2006 21:57

lizardguru napsal(a):
tak mi to nedá. Anolis porcatus - samec.

a tady pár, už jsem si jistý tím, že je to 1,1 našel jsem pár fotek a tam samice vypadala přesně jako ta moje, dokonce se již pářili.

28.3.2006 13:12

lizardguru napsal(a):

Tak tohle je muj mazlik Egon

1.4.2006 20:02

lizardguru napsal(a):

Tak je k vám přidávám. Tohle byl můj milášek leguánek obojkový - crotaphytus insularis...

1.6.2006 18:06

kiki b napsal(a):
Tak je k vám přidávám. Tohle byl můj milášek leguánek obojkový - crotaphytus insularis...

v zoo bojnice

Přidejte reakci

Přidat smajlík