Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2006 11:30

viete mi niekto povedat,co za jastericku je toto?

19.3.2006 11:35

lenkinka napsal(a):

este jedna foto,ale nie su moc kvalitne

19.3.2006 12:30

lenkinka napsal(a):

Ahoj,
fotky jsou tedy velice nekvalitní. Můžeš vložit lepší? Také potřebuju vědět lokalitu, odkud ještěrka pochází (zemi, město).

19.3.2006 14:38

lenkinka napsal(a):

Jestli je to focené u nás, tak je to podle mě pouze jednobarevná forma klasické ještěrky živorodé(Zootoca/Lacerta vivipara)
Je to ale jenom odhad, ty fotky nejsou moc kvalitní, viděl jsem i fotografii podobně zbarvené samice ještěrky obecné(Lacerta agilis)takže lepší foto a pak poradíme líp

19.3.2006 14:49

lenkinka napsal(a):

Pro ilustraci mládě lacerta agilis

22.3.2006 19:34

iguanaman napsal(a):
Pro ilustraci mládě lacerta agilis

Je mi luto,ale lepsiu fotku nemam,nie je to vsak ta jasterica,co sem niekto poslal,tym som si ista. Fotka je z Chorvatska.

23.3.2006 19:16

lenkinka napsal(a):
Je mi luto,ale lepsiu fotku nemam,nie je to vsak ta jasterica,co sem niekto poslal,tym som si ista. Fotka je z Chorvatska.

Jsem si skoro 100% jistý, že jde o samce Podarcis melliselensis. To potvrzuje i místo nálezu - Chorvatsko. Pár jsem jich tam taky viděl. Ahoj. Krokodýl

24.3.2006 10:12

krokodyl napsal(a):
Jsem si skoro 100% jistý, že jde o samce Podarcis melliselensis. To potvrzuje i místo nálezu - Chorvatsko. Pár jsem jich tam taky viděl. Ahoj. Krokodýl

Ahoj,
souhlasím s krokodýlem, nejspíse pujde o jesterku Podarcis melisellensis. Myslel jsem si to puvodne také, potreboval jsem jeste ujistení o lokalite.

Přidejte reakci

Přidat smajlík