Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2006 10:52

potřebuji poradit,mám mládě t.marginata narozeno cca zari 2005 mládě je velice žive,vypadá naprosto v pořádku ale odmítá mi jídlo ktere potrebuje a ji jen spatne veci(a to jen to ze si kousne)

10.4.2006 11:43

sanny napsal(a):
potřebuji poradit,mám mládě t.marginata narozeno cca zari 2005 mládě je velice žive,vypadá naprosto v pořádku ale odmítá mi jídlo ktere potrebuje a ji jen spatne veci(a to jen to ze si kousne)

To je normalni, dej ji tam do vody list cinskeho zeli, trochu sena a NIC vic. Nenech se vydrazdit tim, ze bude loudit. Uvidis, ze maximalne za tyden to zrat bude. Potom uz ji nedavej zadne veci na ktere byla zvykla. Davej ruzny plevele, pampelisku, cinsky zeli, seno, orobinec a dej ji tam i na okusovani vyvarenou pravou sepiovou kost.

10.4.2006 12:24

sanny napsal(a):

tak tomu se snažím ale budu ji mít uz 2 tydnem...dekuji za první odpověd .A jeste jedna fotka želvy

10.4.2006 12:36

sanny napsal(a):
tak tomu se snažím ale budu ji mít uz 2 tydnem...dekuji za první odpověd .A jeste jedna fotka želvy

Me trvalo moji novou zelvu predelat na normalni stravu asi 2 mesice co vzdycky jen ukousla a sla od toho. Fakt ji tam nic jinyho nedavej i kdyz uvidis, ze ubyva na vaze. Ona se nazere :) Dneska zere k prasknuti a krunyr ma nadherne hladky. Mimochodem mas tam UVB zarivku?

10.4.2006 12:43

sanny napsal(a):

nemam do mnesta jedu az dnes koupim uvb i ji zaregistruji

10.4.2006 18:57

sanny napsal(a):
nemam do mnesta jedu az dnes koupim uvb i ji zaregistruji

Prosim tě a odkud tu svoji želvu máš?Myslím město.A ještě by mě zajímalo,kde ji zaregistruješ?

11.4.2006 13:59

sanny napsal(a):

želvu mám od hradce kralove a zaregistruji ji na uřadech..proc?pokud je s cites musi se registrovat do 14 dnu!

11.5.2006 20:30

sanny napsal(a):

No mě se to naštěstí netýká.Žofka jí vše kromě banánů.Miluje mlíčí,čtyřlísty,okůrku,papriku a pisškoty+salát.Jo a taky bych se chtěla zeptat jestly jsou pro želvy zdravější bezlepkové piškoty.

11.5.2006 20:35

kikinka007 napsal(a):
No mě se to naštěstí netýká.Žofka jí vše kromě banánů.Miluje mlíčí,čtyřlísty,okůrku,papriku a pisškoty+salát.Jo a taky bych se chtěla zeptat jestly jsou pro želvy zdravější bezlepkové piškoty.

PISKOTY ZELVA VUBEC NESMI!!! Akorat ji tim ublizujes

11.5.2006 21:01

kikinka007 napsal(a):

Aby se tě za chvíli nazačalo týkat to, že ti želva chcípne. Krmit ji piškoty a salátem... To jsou přímo hřebíčky do rakve. Radši ji dávej jen to mlíčí, přidej pampelišku, jitrocel...
Nica
PS: Kde podle tebe vezme želva v přírodě piškot nebo dokonce bezlepkový piškot????

Přidejte reakci

Přidat smajlík