zdravim vsechny, mel bych takovou malou neskodnou otazecku, jelikoz jsem se rozhodl, ze si zacnu teraria vyrabet sam, narazil jsem na mensi problemek a to jsou listy ve kterych se pohybuji skla, ne ze bych je nedokazal nahradit, jedno terarium jiz hotove mam a to jsem vytvoril tak, ze jsem na predni stranu nalepil dvojite pasky ze skla a dvirka se vlastne vytahuji nahoru, jenze to neni ono a navic stabilita a zabezpeceni proti uniku hada no nic moc. Na kupovanych a prevazne na vsech ostatnich terarii jsou listicky a v nich se skla oteviraji jako u skrine do leva ci prava. Ale kde ty listy obstarat, pokud snad mate s timto zkusenosti, uvital bych nejakou odpoved a treba i obrazek Vasich delanych terarek, diky moc a nashle jo a tenhle portal je velice uzitecny, pokazde tu najdu tu odpoved na kterou cekam a lide jsou tu inteligentni a znali coz je skvele :)
rebus
napsal(a):
zdravim vsechny, mel bych takovou malou neskodnou otazecku, jelikoz jsem se rozhodl, ze si zacnu teraria vyrabet sam, narazil jsem na mensi problemek a to jsou listy ve kterych se pohybuji skla, ne ze bych je nedokazal nahradit, jedno terarium jiz hotove mam a to jsem vytvoril tak, ze jsem na predni stranu nalepil dvojite pasky ze skla a dvirka se vlastne vytahuji nahoru, jenze to neni ono a navic stabilita a zabezpeceni proti uniku hada no nic moc. Na kupovanych a prevazne na vsech ostatnich terarii jsou listicky a v nich se skla oteviraji jako u skrine do leva ci prava. Ale kde ty listy obstarat, pokud snad mate s timto zkusenosti, uvital bych nejakou odpoved a treba i obrazek Vasich delanych terarek, diky moc a nashle jo a tenhle portal je velice uzitecny, pokazde tu najdu tu odpoved na kterou cekam a lide jsou tu inteligentni a znali coz je skvele :)
pavoukoid
napsal(a):
www.pavoukoid.wz.cz
tak to jsem asi prechvalil :), mily pane, ja vubec nestojim o Vase jiste pekna a ucelova teraria, ja stojim jen o malinkou radu, kde ty vhodne listy obstarat, kdybych chtel, tak si je mohu prece koupit nebo nechat udelat kdekoli, mozna ze jsou Vase teraria levna a kvalitni, to je jiste krasne, ale ja si nemyslim, ze by to mel byt tak velky problem si je take zhotovit, tak kdyby snad mohl nekdo poradit jak s temi listami... Diky
rebus
napsal(a):
tak to jsem asi prechvalil :), mily pane, ja vubec nestojim o Vase jiste pekna a ucelova teraria, ja stojim jen o malinkou radu, kde ty vhodne listy obstarat, kdybych chtel, tak si je mohu prece koupit nebo nechat udelat kdekoli, mozna ze jsou Vase teraria levna a kvalitni, to je jiste krasne, ale ja si nemyslim, ze by to mel byt tak velky problem si je take zhotovit, tak kdyby snad mohl nekdo poradit jak s temi listami... Diky
Zadej do vyhledávání "lišty" , už se to tu probíralo.
spido1
napsal(a):
zkus bud baumax nebo obi tam maji vetsinou hlinikovy a nebo kde prodavaji ruzna kovani uchyty na nabytek atd.Ty listy jsou z plastu o delce2m.
Ahoj. Presne ten isty problem som mala aj ja. U nas som to nikde nemohla zohnat. Vsade mali len na tenke sklo do 4mm,plastove a len na jedno sklo. Dvojite nehrozilo. Tak som poprosila kamarata stolara,ktory mi ich urobil v robote z masivu. Vysli ma na 150,-sk
rebus
napsal(a):
V Hornbachu jsem vzdy koupil umelohmotne ruznych sirek, max byl myslim 1 cm. Jsou jedno, anebo dvou drazkove.
usbiker
napsal(a):
V Hornbachu jsem vzdy koupil umelohmotne ruznych sirek, max byl myslim 1 cm. Jsou jedno, anebo dvou drazkove.
Predpokladam, ze v CR to bude rovnake, ako na Slovensku, ja som to kupil (aj ked pred par rokmi) v remeselnickych potrebach, plastove, dvojdrazkove na 5mm sklo, horny aj dolny diel, 2m, hneda farba, stalo to par korun, nepamatam presne, tusim cca 50sk, mam to dodnes, este som to nespotreboval cele. Skus aj Baumax a pod., do spominanej stovky sa urcite vojdes.
Grejty
rebus
napsal(a):
pro rebuse-reakce na toto"tak to jsem asi prechvalil :), mily pane, ja vubec nestojim o Vase jiste pekna a ucelova teraria, ja stojim jen o malinkou radu, kde ty vhodne listy obstarat, kdybych chtel, tak si je mohu prece koupit nebo nechat udelat kdekoli, mozna ze jsou Vase teraria levna a kvalitni, to je jiste krasne, ale ja si nemyslim, ze by to mel byt tak velky problem si je take zhotovit, tak kdyby snad mohl nekdo poradit jak s temi listami... Diky"
Mám tam fota terek,tak sis mohl všimnout,co tam je za lišty,každopádně Ti žádný terko nenabízím...................práce mám dostpavouk