zuzkaaa
napsal(a):
Co myslite,kolko moze mat tento leguan zeleny rokov?
a este jedna fotka
iguanaman
napsal(a):
Nevypadá, že je o něj postaráno nejlépe...Hlavně ta hlava je v poměru k tělu hrozně nesouměrná, asi byl v mládí špatně živen..Je to jen domněnka
Ja neviem,aky je stary,ale v skutocnosti je to ten najväcsi leguan akeho som videla na vlastne oci. Na fotkach to nie je tak vidno,ale mal fakt velku hlavu aj mohutne telo,mohol mat 8kg.ale tiez sa mi ten chvost zdal kratky k telu,ale mozno o cast prisiel. Zije v terarku s Baziliskom zelenym a spolu su v Zoo v Helsinkach,na ostrove Korkeasaari.
zuzkaaa
napsal(a):
Ja neviem,aky je stary,ale v skutocnosti je to ten najväcsi leguan akeho som videla na vlastne oci. Na fotkach to nie je tak vidno,ale mal fakt velku hlavu aj mohutne telo,mohol mat 8kg.ale tiez sa mi ten chvost zdal kratky k telu,ale mozno o cast prisiel. Zije v terarku s Baziliskom zelenym a spolu su v Zoo v Helsinkach,na ostrove Korkeasaari.
Jak uz tu nekdo rekl ta hlava je hrozne neumerna k telu. To ze prisel o ocas je mozny to je hned jinak tady pro porovnani stari 4roky delka kolem 144cm a vaha skoro 4Kg
cyborgx
napsal(a):
Jak uz tu nekdo rekl ta hlava je hrozne neumerna k telu. To ze prisel o ocas je mozny to je hned jinak tady pro porovnani stari 4roky delka kolem 144cm a vaha skoro 4Kg
a jeste jedna
grrr
napsal(a):
ty s tou iguanou jezdis za hranice???? myslim ze si to nekde psal potrebujes na to nejaky papiry??? letel si s nim uz v letadle a de to???? chtel bych proste vedet vse kolem jizdy za hranice s leguanam i cenu....
diky moc....
Mne u toho legouse na prvnich fotkach prijdou hlavne podivne ty vaky pod krkem...
redsnake
napsal(a):
Mne u toho legouse na prvnich fotkach prijdou hlavne podivne ty vaky pod krkem...
Ved aj mne sa zdal akysi cudny,velmi velky,ale fesak,ked som ho videla nazivo. Bol akoby velmi vypaseny,alebo co a najviac ma zarazilo,ze bol v jednom terarku s baziliskom.