Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2006 22:09

Vzhledem k stále častějším útočným, závistivým a hulvátským příspěvkům v nemoderované diskusi, zamířené často proti slušným chovatelům, se domnívám, že by i zde mohlo být na této platformě určité vyvážení, aby i moderované forum nebylo o určitou stupidnost ochuzeno.
( Kluci, svůj slib plním. )

22.4.2006 22:40

knizek napsal(a):
Vzhledem k stále častějším útočným, závistivým a hulvátským příspěvkům v nemoderované diskusi, zamířené často proti slušným chovatelům, se domnívám, že by i zde mohlo být na této platformě určité vyvážení, aby i moderované forum nebylo o určitou stupidnost ochuzeno.

Zdravím,
myslím si totéž, proto bych také rád přispěl několika svými fotografiemi.

22.4.2006 23:00

nephrurus napsal(a):
Zdravím,
myslím si totéž, proto bych také rád přispěl několika svými fotografiemi.

a další

24.4.2006 08:26

nephrurus napsal(a):
a další

Tak ted mi unikl smysl....
Snazite se napodobit nemoderku?

24.4.2006 09:57

redsnake napsal(a):
Tak ted mi unikl smysl....
Snazite se napodobit nemoderku?

Přesně tak.
To je s určitou nadsázkou vizualizace některých příspěvků
v nemoderované diskusi.

24.4.2006 10:06

knizek napsal(a):

Nejsem přílišným fandou hromaděn fotek, ale to skvěle vizuálně vystihuje nemoderku.

Bezva :-DDDDD

24.4.2006 11:49

kratas napsal(a):
Nejsem přílišným fandou hromaděn fotek, ale to skvěle vizuálně vystihuje nemoderku.

Bezva :-DDDDD

dva nesmiritelne tabory, jedni chodi na nemoderku druzi na moderku a preci jeden k druhym obcas zavita....Nechapu proc nemoderka jeste je...Mozna je to jista filtrace pocitu a emoci pro slabsi jedince aby tak nezasirali moderku...
Kazdopadne tohle tema krasne koloruje nemoderku, ale stejne tak mi prijde zbytecne jako trefne

24.4.2006 14:35

redsnake napsal(a):
dva nesmiritelne tabory, jedni chodi na nemoderku druzi na moderku a preci jeden k druhym obcas zavita....Nechapu proc nemoderka jeste je...Mozna je to jista filtrace pocitu a emoci pro slabsi jedince aby tak nezasirali moderku...
Kazdopadne tohle tema krasne koloruje nemoderku, ale stejne tak mi prijde zbytecne jako trefne

Je až neuvěřitelné kolik taková "krásná blbinka" má ohlasů :)

24.4.2006 20:06

brmbos napsal(a):
Je až neuvěřitelné kolik taková "krásná blbinka" má ohlasů :)

Ale nejlepší byl stejně článek od Pavla Kratochvíla "Odhalení Pavla Šmeka" a "Výlet do ZOO" na terarista.com. Myslela jsem že umřu smíchy, i když mi trochu trvalo, než jsem to pochopila. I když je nemoderovaná diskuze divná, zas na druhou stranu komunita tradičních teraristů je hodně v pohodě.

25.4.2006 16:22

nephrurus napsal(a):
a další

To nemůžu minout, taky jich tu mám, jen se podívejte na to úžasné zaostření na důležité a zajímavé místo

4.5.2006 11:37

helenabox napsal(a):
Ale nejlepší byl stejně článek od Pavla Kratochvíla "Odhalení Pavla Šmeka" a "Výlet do ZOO" na terarista.com. Myslela jsem že umřu smíchy, i když mi trochu trvalo, než jsem to pochopila. I když je nemoderovaná diskuze divná, zas na druhou stranu komunita tradičních teraristů je hodně v pohodě.

moje želvička

4.5.2006 11:51

hippo napsal(a):
moje želvička

Ta je nádherná!
Co to tam máte za kameny???? To jste dělal (a) sama ?

4.5.2006 13:26

knizek napsal(a):
Ta je nádherná!
Co to tam máte za kameny???? To jste dělal (a) sama ?

Taky přidám, to nejni vůbec špatný todle.

MT

4.5.2006 14:09

knizek napsal(a):

trochu offtopic, ale to je na nemoderce taky....

4.5.2006 18:37

sysel napsal(a):
trochu offtopic, ale to je na nemoderce taky....

Hlava je správně neostrá, kompozice taky v pořádku, takže myslím není třeba se za co omlouvat.

4.5.2006 19:10

knizek napsal(a):
Hlava je správně neostrá, kompozice taky v pořádku, takže myslím není třeba se za co omlouvat.

taky jedna mazanice

5.5.2006 07:49

hippo napsal(a):
moje želvička

Že jo! Už ji chovám 5let a vyrostla o 7cm dobréco.
Ty kameny jsem koupil ve zverimexu v praze na floře za 25,-kč takovej malej pytlík ale musel jsem tu ženu ukecat! kdyby jste chtěl poradit s chovem tak mi napište na e-mail.

5.5.2006 10:03

knizek napsal(a):

Nemůžu nepřispět regiuskou

5.5.2006 11:07

iguanaman napsal(a):
Nemůžu nepřispět regiuskou

Gekko vittatus

5.5.2006 11:10

grejty napsal(a):
Gekko vittatus

Phyllodactylus marmoratus

5.5.2006 11:14

grejty napsal(a):
Gekko vittatus

Tak aj pridam jednu vysoko kvalitnu fotku

5.5.2006 13:26

knizek napsal(a):

Detail

9.5.2006 15:15

ado napsal(a):
Detail

Z toho všeho až bolej oči (taky bych přidala, ale nějak mi to nejde zmenšit)

10.5.2006 10:45

kiki b napsal(a):
Z toho všeho až bolej oči (taky bych přidala, ale nějak mi to nejde zmenšit)

První fotka vůbec, kterou jsem kdy do veřejné diskuze vložil, ale musím smeknout poklonu autorovi, který opravdu nádherně vystihl nemoderovanou diskuzi, ze které nás tolik už "uteklo".

21.5.2006 16:39

knizek napsal(a):

Ahoj, jsem tu jen tak na obhlídce, ráda si čtu zkušenosti ostatních chovatelů. Sice jsem až tak nepochopila, o čem tento přispěvek je, ale jsou tu pěkné fotky, které jsou podle mě někdy hezčí a originálnější než kvalitní fotky. Tak jsem doma našla taky jednu takovou, tak posílám. Doufám, že se nebudete zlobit. S pozdravem...

21.5.2006 23:02

sinaloe napsal(a):
Ahoj, jsem tu jen tak na obhlídce, ráda si čtu zkušenosti ostatních chovatelů. Sice jsem až tak nepochopila, o čem tento přispěvek je, ale jsou tu pěkné fotky, které jsou podle mě někdy hezčí a originálnější než kvalitní fotky. Tak jsem doma našla taky jednu takovou, tak posílám. Doufám, že se nebudete zlobit. S pozdravem...

Taky mam jednu fotku myho zelvacka. Je to trochu rozostreny protoze moje cocka v mobilu to nestihala

22.5.2006 09:20

dana eliasova napsal(a):
Taky mam jednu fotku myho zelvacka. Je to trochu rozostreny protoze moje cocka v mobilu to nestihala

Nemohu než reagovat a vložit taky jednu podařenou fotku.
Je sice trochu OT, nicméně kvality fotky hovoří za sebe.
Kompozice celého obrázku, barevné vyvážení a - a to bych zvlášť zdůraznil - naprosto dokonalý smysl pro detail celé kompozice.
Nezbývá než popřát hodně estetických zážitků.

23.5.2006 21:37

knizek napsal(a):

Ten vrchní je nějakej divnej.......

23.5.2006 22:21

ccerdo napsal(a):
Ten vrchní je nějakej divnej.......

To je nádhera! Co to je? Kde to je?

24.5.2006 08:09

knizek napsal(a):
To je nádhera! Co to je? Kde to je?

To je u mne, potkali jsme se letos na OV nádraží, bral jsem od Vás biaky výměnou za S.m.. Tak ještě jednu............

24.5.2006 08:10

ccerdo napsal(a):
To je u mne, potkali jsme se letos na OV nádraží, bral jsem od Vás biaky výměnou za S.m.. Tak ještě jednu............

No a Váš odchov dnes............

24.5.2006 08:14

ccerdo napsal(a):
No a Váš odchov dnes............

Tak to je výborné!
A děkuji za reklamu.

24.5.2006 15:17

knizek napsal(a):
Tak to je výborné!
A děkuji za reklamu.

Ty miliarisové jsou v pořádku, až na něj, jeho již jednou ťafli.

24.5.2006 16:16

knizek napsal(a):

kdo umí ten umí.

27.5.2006 21:19

keltmen napsal(a):
kdo umí ten umí.

není nad spěch :-)

27.5.2006 21:39

milan napsal(a):
není nad spěch :-)

Gamera :-)

28.5.2006 13:10

knizek napsal(a):

tak tu též něco dám

29.5.2006 22:10

knizek napsal(a):

Tak tohle je fotka Agamky

29.5.2006 22:15

knizek napsal(a):

A ještě jedna

Přidejte reakci

Přidat smajlík