Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 12:16

Zdravím všechny. Toto je uzel na mladé samici Corallus caninus amazon basin ,který na sobě vytvořila při krmení.
Máte li podobné kuziózní fotky svých miláčků,sem s nima

4.5.2006 12:24

snakelover napsal(a):
Zdravím všechny. Toto je uzel na mladé samici Corallus caninus amazon basin ,který na sobě vytvořila při krmení.
Máte li podobné kuziózní fotky svých miláčků,sem s nima

Ještě jedna,ne až tak příjemná.Mladý chondropython merauke polyká svého spolubydlícího c.caninus surinam.Neptejte se ,jak to dopadlo...

4.5.2006 13:09

snakelover napsal(a):
Ještě jedna,ne až tak příjemná.Mladý chondropython merauke polyká svého spolubydlícího c.caninus surinam.Neptejte se ,jak to dopadlo...

Úúú. Trocha drahé žrádlo.

4.5.2006 13:25

ado napsal(a):
Úúú. Trocha drahé žrádlo.

Levné to opravdu nebylo,ale naopak by to bylo ještě dražší

4.5.2006 17:26

snakelover napsal(a):

Tuhle zkušenost Vám opravdu nezávidím.Tu poslední Vaší poznámku z které vyplývá,že ta zelená krajta je dražší než ten canínus jsem asi špatně pochopil.Nebo né?

4.5.2006 17:47

kladno napsal(a):
Tuhle zkušenost Vám opravdu nezávidím.Tu poslední Vaší poznámku z které vyplývá,že ta zelená krajta je dražší než ten canínus jsem asi špatně pochopil.Nebo né?

Dobrý den, ty merauke jsou Váš odchov? Jestli ano, rád bych se zeptal zda ti žlutí mají vždy to "banánové" zbarvení, jak by mělo být pro ně typické.
Já je viděl pouze dvakrát a měli ho.

4.5.2006 21:39

knizek napsal(a):
Dobrý den, ty merauke jsou Váš odchov? Jestli ano, rád bych se zeptal zda ti žlutí mají vždy to "banánové" zbarvení, jak by mělo být pro ně typické.
Já je viděl pouze dvakrát a měli ho.

Je to lehce morbidní ale budiž to varováním pro ostatní, a trochu ůtěchou pro Ondru že v tom není sám.
Ta jitrnice je měsíční mládě C.cerastes tři dny po násilném(!)nakrmení,po konzumaci svého stejně velkého sourozence.Přesto že jsem to zjistil nejpozději 20 minut po "činu" ani jednomu už nebylo pomoci...
Viper

4.5.2006 23:03

snakelover napsal(a):

Pochopené je to naprosto dobře,chondropython Merauke je dražší než caninus surinam.Tohle mládě bylo odchováno a zakoupeno v USA,kde jsou ceny stále o dost nižší než v Evropě.

4.5.2006 23:08

kladno napsal(a):

Co se týče toho banánového zbarvení,nemohu to potvrdit ani vyvrátit,protože toto je jediný nepřebarvený Merauke,kterého jsem živého viděl,ostatní své Merauke jsem získal už jako dospělce.Pravdou je to,že všechna ostatní mládata,která jsem viděl na fotografiích byla žlutá .To jestli byla skutečně banánová jsem si nevšiml.Každopádně jsou snadno zaměnitelná s mládaty Aru co se tvaru kresby týče.

5.5.2006 05:26

snakelover napsal(a):
Co se týče toho banánového zbarvení,nemohu to potvrdit ani vyvrátit,protože toto je jediný nepřebarvený Merauke,kterého jsem živého viděl,ostatní své Merauke jsem získal už jako dospělce.Pravdou je to,že všechna ostatní mládata,která jsem viděl na fotografiích byla žlutá .To jestli byla skutečně banánová jsem si nevšiml.Každopádně jsou snadno zaměnitelná s mládaty Aru co se tvaru kresby týče.

I tak děkuji. Ten rozdíl se právě udává u žlutě zbarvených Merauke - teplá žlutá na rozdíl od Aru kde je citronová. "Jak jsem koupil tak prodávám"
Honza

5.5.2006 19:37

snakelover napsal(a):
Pochopené je to naprosto dobře,chondropython Merauke je dražší než caninus surinam.Tohle mládě bylo odchováno a zakoupeno v USA,kde jsou ceny stále o dost nižší než v Evropě.

Tak to jo.Díky za rychlou odpověď.Jinak ten chonropython je parádní.Je běžný kanibalismus u zelených krajt?Nebo došlo k pozření hada omylem jak to bývá po nakrmení hlodavcem.Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík