U.ocellata a U. acanthinura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2009 15:03
marcel111

XXX.XXX.164.89

Ahoj všem chtěl jsem se zeptat zda je možné v jednom tera pokud je tedy dostatečně prostorné chovat trnorepa perlového a trnorepa skalního pohromadě.
Samožřejmě v párech... Tak, že by šlo celkem o čtyři kusy...
Jestli se tyto dva druhy navzájem tolerují či by mohl být ve společném tera nějaký problém...

Děkuji Marcel

22.12.2009 09:40
efulin

XXX.XXX.44.243

marcel111 napsal(a):
Ahoj všem chtěl jsem se zeptat zda je možné v jednom tera pokud je tedy dostatečně prostorné chovat trnorepa perlového a trnorepa skalního pohromadě.
Jestli se tyto dva druhy navzájem tolerují či by mohl být ve společném tera nějaký problém...

Děkuji Marcel

Řekla bych, že vzhledem k odlišným klimatickým nárokům těch druhů se to nedá vůbec doporučit.

22.12.2009 12:28
samyasa

XXX.XXX.62.39

marcel111 napsal(a):

Děkuji Marcel

To bych nedělala, vzhledem k "milé a přátelské" povaze trnorepů obecně. Jsou svárliví i vnitrodruhově a zkombinovat je s jinými druhy plazů je problém, ať už se jedná a jakékoliv plazy s podobnými nároky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík