Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2006 20:57

Čau chci navázat na supr galerku psohlavců na kterou už nikdo neodpovída a je přeplněná takže to můžem kliďánko rozjet znova.
takže tady první fotky můj nový sameček Corralus enydris hortulanus.
Takže čus

DRAKY

21.5.2006 20:59

drak napsal(a):
Čau chci navázat na supr galerku psohlavců na kterou už nikdo neodpovída a je přeplněná takže to můžem kliďánko rozjet znova.
takže tady první fotky můj nový sameček Corralus enydris hortulanus.
Takže čus

DRAKY

další

DRAKY

21.5.2006 21:01

drak napsal(a):
další

DRAKY

Posledni

DRAKY

22.5.2006 09:28

drak napsal(a):
Posledni

DRAKY

A další najdete na http://reptilia.kvalitne.cz v sekci galerie-hadi

22.5.2006 19:41

brmbos napsal(a):
A další najdete na http://reptilia.kvalitne.cz v sekci galerie-hadi

Proc se tomu řiká psohlavci???

29.5.2006 22:03

jungletekk napsal(a):
Proc se tomu řiká psohlavci???

Corallus cooki

29.5.2006 22:03

grassel ii napsal(a):
Corallus cooki

Corallus cooki

29.5.2006 22:05

grassel ii napsal(a):
Corallus cooki

pohle je můj pár 11 a 9 let

27.6.2006 11:40

grassel ii napsal(a):
pohle je můj pár 11 a 9 let

Pekní hadi. Já jsem se těch mejch zbavil a teď mě to štve, takže je asi pořídim letos znova. Chtěl bych ale nějaký ty oranžový barvičky, nevíte kdo by je měl a za kolik tak cca??Díky

30.8.2006 19:09

h vysin napsal(a):
Pekní hadi. Já jsem se těch mejch zbavil a teď mě to štve, takže je asi pořídim letos znova. Chtěl bych ale nějaký ty oranžový barvičky, nevíte kdo by je měl a za kolik tak cca??Díky

9.3.2008 15:51

curtus napsal(a):

v blizkej buducnosti by som si chcel zaobstarat cerveny parik hortulanov,neviete kolko stoji cerveny jedininec?pripadne zlty alebo oranzovy?a este ake velke terarko pouzivate?myslite,ze by stacilo 55x60x80vyska?kolko meraju vasi dospely hortulani?

9.3.2008 22:25

mate napsal(a):
v blizkej buducnosti by som si chcel zaobstarat cerveny parik hortulanov,neviete kolko stoji cerveny jedininec?pripadne zlty alebo oranzovy?a este ake velke terarko pouzivate?myslite,ze by stacilo 55x60x80vyska?kolko meraju vasi dospely hortulani?

Jen pro případné zájemce opravím názvy, aby byl pořádek a neustále se neopakovaly chybné názvy a určení u nás chovaných psohlavců. Corallus enydris hortulanus je kravina, buď se používal starší název C. e. enydris nebo se používá dnes správněji současný název C. hortulanus. Pan Borovička má předpokládám Corallus ruschenbergeri (dříve C. enydris cooki), Corallus cooki u nás pravděpodobně vůbec chovaný není, u nás jsou v chovech, co vím, pouze jedinci bývalého poddruhu C. e. cooki z kontinentální části JA (dnes C. ruschenbergeri) a ne jedinci z ostrovů Grenada, Sv. Vincent aj. (dnes C. grenadensis a C. cooki).

10.5.2008 13:38

krokodyl napsal(a):
Jen pro případné zájemce opravím názvy, aby byl pořádek a neustále se neopakovaly chybné názvy a určení u nás chovaných psohlavců. Corallus enydris hortulanus je kravina, buď se používal starší název C. e. enydris nebo se používá dnes správněji současný název C. hortulanus. Pan Borovička má předpokládám Corallus ruschenbergeri (dříve C. enydris cooki), Corallus cooki u nás pravděpodobně vůbec chovaný není, u nás jsou v chovech, co vím, pouze jedinci bývalého poddruhu C. e. cooki z kontinentální části JA (dnes C. ruschenbergeri) a ne jedinci z ostrovů Grenada, Sv. Vincent aj. (dnes C. grenadensis a C. cooki).

Ako dlho u vas trva gravidita?

10.5.2008 13:40

sauria napsal(a):
Ako dlho u vas trva gravidita?

detail parenia

10.5.2008 14:12

sauria napsal(a):
detail parenia

surinam

10.5.2008 15:23

situla napsal(a):
surinam

Pětiletý samec Corallus hortulanus

10.5.2008 18:14

python napsal(a):
Pětiletý samec Corallus hortulanus

canin

5.10.2008 20:45
sauria

XXX.XXX.133.64

mmonika napsal(a):
2

Konecne som sa dockal. Lepsie fotky su na mojej stranke.

9.3.2009 20:13
sauria

XXX.XXX.144.28

sauria napsal(a):
Konecne som sa dockal. Lepsie fotky su na mojej stranke.

Uz davno tu nic nebolo tak pridam noveho samceka co som zohnal do chovu.

16.3.2009 22:34
mark83

XXX.XXX.167.142

sauria napsal(a):
Uz davno tu nic nebolo tak pridam noveho samceka co som zohnal do chovu.

tak si dovolím dát taky mého cc,doufám že nikoho neurazím

17.3.2009 18:27
draky

XXX.XXX.210.86

mark83 napsal(a):
tak si dovolím dát taky mého cc,doufám že nikoho neurazím

Ahoj moc pěkný psohlavci ale chci se vás zeptat dnes ráno jsem u psohlavců v misce na vodu (byla převrácená) našel jakejsi sliz vypadáto jako růžovej gel na vlasi?nevíte co byto mohlo být jinak samice je na pářená a možná i před porodem takžeto může mít něco společnýho je velice kldina a nekouše!!! což je u ní opravdu nenormální.Tak poraďte třebas se vám stalo totéž.Bud jeto nějakej problém a nebo tam ráno budou líst malí hadice, osobně bych bral tu druhou variantutak čau drak

18.3.2009 18:01
malpolon

XXX.XXX.126.244

draky napsal(a):
Ahoj moc pěkný psohlavci ale chci se vás zeptat dnes ráno jsem u psohlavců v misce na vodu (byla převrácená) našel jakejsi sliz vypadáto jako růžovej gel na vlasi?nevíte co byto mohlo být jinak samice je na pářená a možná i před porodem takžeto může mít něco společnýho je velice kldina a nekouše!!! což je u ní opravdu nenormální.Tak poraďte třebas se vám stalo totéž.Bud jeto nějakej problém a nebo tam ráno budou líst malí hadice, osobně bych bral tu druhou variantutak čau drak

Podle popisu toho "gelu" by to mohl být zbytek zárodečného obalu, nacházím ho vždy při porodu, tak zkontroluj tera, jestli se ti tam už nějací malí neschovávaj..

18.3.2009 18:22
draky

XXX.XXX.210.86

malpolon napsal(a):
Podle popisu toho "gelu" by to mohl být zbytek zárodečného obalu, nacházím ho vždy při porodu, tak zkontroluj tera, jestli se ti tam už nějací malí neschovávaj..

Díky za odpověd no kontroluju pořád sem ztoho nervozní.Snad bude všechno vpoho uvidím co ztoho vyleze:) dík čau Drak

Přidejte reakci

Přidat smajlík