Agama Kočičinská - moc prosím o radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2010 11:31
pajinka

XXX.XXX.46.230

Zdravím, moje agama odmítá potravu už jsou to skoro dva měsíce a možná tak stěží snědla dva cvrčky :( jsou to tak tři týdny nebo měsíc co jsem našla v terariu vajíčka v tomto období nidky nejedla ale po vyvržení vajíčkej jíst opět začala, jenže tentokrát ne :( agama je tak tři roky stará, očí má jasné a ani je nemouří i barvu má docela jasnou až na ten fakt že jí prostvítají kosti, měnila jsem i potravu, beru jí ven na sluníčko když je hezky, sem vážně zoufalá nerada bych aby mi chcípla :( předem děkuji za vaše rady

20.7.2010 15:51
black38

XXX.XXX.12.55

Zdravím, zkoušela jste ji násilně nakrmit? Sice je to pro zvíře stresující, ale když dva měsíce nic nejedla, už by ji to mohlo ohrožovat na životě. Zkusil bych jí dát myší holátko a nějaké vitamíny a minerály (včetně vápníku). Pokud nezačne mít hlad ani po tomto, určitě bych navštívil veterináře. Bohužel ani nevím, zda ji máte od mala, nebo jste ji někde zakoupila už jako velkou na chov.

20.7.2010 16:17
pajinka

XXX.XXX.46.230

nasilím jí krmit sem nezkoušela ani s tim nemám zkušenost ale už sem nad tim taky přemýšlela ale bojim se abych jí nějak ještě neublížila, no a koupila jsem ji ve zverimexu a byl jí už asi rok ale vždycky žrala až sem se divila kolik toho dokáže sežrat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík