Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2005 22:33

Zdravím všechny chovatele,
teď stavíme nové terárium s vodní nádrží pro agamy kočin. Zajímalo by mě, jaké rostliny je vhodné do tohoto terária umístit. Měli jsme umělé, ale chtělo by to změnu. Uvažovali jsme nad kapradinou. Můžete něco poradit nebo poslat foto, prosím.
Lenka

22.6.2005 19:13

agamka napsal(a):
teď stavíme nové terárium s vodní nádrží pro agamy kočin. Zajímalo by mě, jaké rostliny je vhodné do tohoto terária umístit. Měli jsme umělé, ale chtělo by to změnu. Uvažovali jsme nad kapradinou. Můžete něco poradit nebo poslat foto, prosím.
Lenka

Čau poradit muzu mam taky terarko s a.kočin. a pekne v nem roste fikus benjaminek, fikus pumila, potos, a podle velikosti, by tam rostla i nejaka palma (dracéna).No ja mam taky v planu stavet velke terarko, ale zatim to nekde skripe.

24.6.2005 22:33

agamka napsal(a):
Lenka

Zdravim. Taky jsem řešil tento problém a vracim se zpět k umělím květinam. Vyzkoušel jsem dos druhů. Neměl jsem problem s růstem kytek, ale moje agamy je po čase zničili. Jsou moc dobří skokani a kytkam to vadilo. Mirek

Přidejte reakci

Přidat smajlík