Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2006 21:07

Ahoj chovatele plazů , chtěl sem vás poprosit jestli by jste nemohli posílat fotky stěn vašich vymakanejch terarii (pro inspiračku)
je tady spousta lidi co začinaji stavět terarium a schaněj co nejvic podkladů pro inspiraci -předem dík

14.6.2006 22:11

coul napsal(a):
Ahoj chovatele plazů , chtěl sem vás poprosit jestli by jste nemohli posílat fotky stěn vašich vymakanejch terarii (pro inspiračku)
je tady spousta lidi co začinaji stavět terarium a schaněj co nejvic podkladů pro inspiraci -předem dík

Do vyhledavani zadej : Naše vaše terárium .. tam máš fotky teráriíí

Mostock

15.6.2006 19:13

coul napsal(a):

Tak este jedna z mojich terarií.A.

15.6.2006 21:06

mostock napsal(a):

Mostock

Toto byl můj první pokus o terário...

15.6.2006 21:07

coul napsal(a):

Detail stěny...

15.6.2006 21:08

mostock napsal(a):

Mostock

Atohle dokáže pěna,kůra,písek a umělé květiny...

15.6.2006 21:08

coul napsal(a):

Detail...

15.6.2006 21:15

mamex napsal(a):
Tak este jedna z mojich terarií.A.

Moc pěkny co je to za matros?Dystak tam ještě chybi samorost slo my o to ukazat jaky mam velky terarium a porad nevim jaky pozadi zvolit aby se to opticky nezmensilo. Díky za rady. Jo a je to focené z mobilu tak pardon za tu děsnou kvalitu .
díky za rady

15.6.2006 21:20

keltmen napsal(a):
Detail...

celkovy pohled dost prostoru a bohuzel nevyuzito nako nevim jak to skloubyt s ukrytama , a jeste aby mohly lozit po stene atd.

15.6.2006 22:11

coul napsal(a):

viac na www.terrarium.wbs.cz

16.6.2006 12:57

mamex napsal(a):

Kokal jsem na Tvý stránky a je to strašně zajímavý. Jenže pak už to je jenom pod heslem. Dá se dostat někam dál? Strašlivě rád bych se dozvěděl více.

16.6.2006 15:35

kratas napsal(a):
Kokal jsem na Tvý stránky a je to strašně zajímavý. Jenže pak už to je jenom pod heslem. Dá se dostat někam dál? Strašlivě rád bych se dozvěděl více.

Som rad ze sa stranka paci,mne este nie!Budem sa snazit to cim skor dokoncit,mam tam rozpísaný text ale málo času,a chcel by som nafotit aj pripravu pozadia.A.

16.6.2006 20:18

mamex napsal(a):

Moc pekna stena myslis ze by se hodila do micho terarka? taky pro agamy vousaty.? dik za odpoved

16.6.2006 20:19

mamex napsal(a):

to je na mamexe (andrease) stema pogonama

16.6.2006 20:52

coul napsal(a):
to je na mamexe (andrease) stema pogonama

Pre Coula -Urcite sa da,ake su rozmery terärka?
Pre Kratasa-odblokoval som dalsiu sekciu.A

16.6.2006 23:01

mamex napsal(a):
Pre Coula -Urcite sa da,ake su rozmery terärka?
Pre Kratasa-odblokoval som dalsiu sekciu.A

Výborně, jen tak dále. Čtení je to vskutku zajímavé. Já zrovna píšu recenzi na jedno komerční pozadí, ale s tím Tvým se to prostě nedá srovnávat. Už se těším na další sekce.

17.6.2006 00:44

mamex napsal(a):

terarko je 105*60 a vejska asi 50 nebo 60 ja si prave porad lamu hlavu jaky pozadi tam mam vymyslet je spousta druhu a ja si ne a ne vybrat hold chci ho mit vymakany

17.6.2006 13:04

coul napsal(a):
terarko je 105*60 a vejska asi 50 nebo 60 ja si prave porad lamu hlavu jaky pozadi tam mam vymyslet je spousta druhu a ja si ne a ne vybrat hold chci ho mit vymakany

Coule z akeho mater. je vyrobene to terarko?Rozmer by mohol byt,len sa podla tej fotky zda,ze nema steny zo skla.Ja som zatial robil poz. len do celosklenenych.A.

17.6.2006 13:55

mamex napsal(a):
Coule z akeho mater. je vyrobene to terarko?Rozmer by mohol byt,len sa podla tej fotky zda,ze nema steny zo skla.Ja som zatial robil poz. len do celosklenenych.A.

je to z drevotrisky

18.6.2006 10:25

coul napsal(a):
je to z drevotrisky

Sorry!Nemam skusenosti s pozadím do drevotrieskových terarií.A.

18.6.2006 15:54

mamex napsal(a):

To neva ja uz se stim nako poperu jestli bych mohl poprosit o navod nebo neco takovyho jak mam vytvarovat tu nahrasku skaly ty pudorysi atd. dik

19.6.2006 09:24

mamex napsal(a):

Prosímtě jak se přesně jmenuje ta fólie? Je to nějaká značka? Kde si ji objednáváš?

19.6.2006 10:55

kratas napsal(a):
Prosímtě jak se přesně jmenuje ta fólie? Je to nějaká značka? Kde si ji objednáváš?

Neviem ako sa to volá,v doslovnom preklade je to "hrbolata"folia.Nosí mi to kamarat z vychodu(UA) aj farby.U nas som to zatial nevidel.(Nieco som uz do sekcie"priprava" napisal heslo je pozadia,napis ci je to zrozumitelne a co tam mam este napisat!)A.

19.6.2006 11:33

mamex napsal(a):
Neviem ako sa to volá,v doslovnom preklade je to "hrbolata"folia.Nosí mi to kamarat z vychodu(UA) aj farby.U nas som to zatial nevidel.(Nieco som uz do sekcie"priprava" napisal heslo je pozadia,napis ci je to zrozumitelne a co tam mam este napisat!)A.

Zkusím prohledat český trh, jestli tu fólii někdo neprodáva. Jinak ten postup je pro mě vcelku srozumitelný. Návodné fotky by byly naprosto super. Určitě to v nejakém novém teráriu zkusím.

19.6.2006 14:39

mamex napsal(a):

jo chapu te , ja myslel ze se tam pouziva pena vyplne (treeba do oken)
ale to by slo asi urcite blbe vytvarovat, jestli muzu poprosit tak posli jeste naky fotky diky.

19.6.2006 20:00

kratas napsal(a):
Zkusím prohledat český trh, jestli tu fólii někdo neprodáva. Jinak ten postup je pro mě vcelku srozumitelný. Návodné fotky by byly naprosto super. Určitě to v nejakém novém teráriu zkusím.

Keby si to zohnal to by bolo super!Je možné,že to u vás vyrábajú,možemŤa poprosiť daj vediet,hlavne ci sa to da kupit v malom(10-20m).Práve mi dochádza a viem to zohnat len vo velkom(100m!)balení.Používa sa to vraj ako izolant v stavebníctve.A.

20.6.2006 08:50

mamex napsal(a):
Keby si to zohnal to by bolo super!Je možné,že to u vás vyrábajú,možemŤa poprosiť daj vediet,hlavne ci sa to da kupit v malom(10-20m).Práve mi dochádza a viem to zohnat len vo velkom(100m!)balení.Používa sa to vraj ako izolant v stavebníctve.A.

No zatím jsem se tak rozkoukával po Praze a dostal jsem pár tipů. Tak prvně jsme objevil, že se tato fólie údajně používá jako parozábrana při stavbě saun. Pak jsem dostal tip, že se také použíá při tuningu aut. No a nakonec mě poslali do OBI, takže tam sjedu, jestli to mají skladem.

22.6.2006 10:52

mamex napsal(a):

To je strasneeeee.

Teda nie ta stena ta je perfektna ale to ze som vam asi tak pred pol rokom telefonoval a vyzvedal info o tom z akeho materialu to je spravene a vy ste moc toho nechceli prezradit a teraz ked mam terarko hotove tak to normal hodite na web. To je fakt strasneeeee ale aj tak som rad ze buducu stenu budem moc robit tymto sposobom :o))

Mozno si ten nas rozhovor este pametate. Videl som steny v KE. Su fakt perfektne.

Dufam ze tato tema nezakape a niekto zisti kde tu foli predavaju.

Hodte este nejake foto na stranku. Hlavne v stadiu samotnej folie v terarku bez cementu. Hodili by sa aj vecsie fotografie tej folie.

Diik.

22.6.2006 12:23

radeg napsal(a):
To je strasneeeee.

Teda nie ta stena ta je perfektna ale to ze som vam asi tak pred pol rokom telefonoval a vyzvedal info o tom z akeho materialu to je spravene a vy ste moc toho nechceli prezradit a teraz ked mam terarko hotove tak to normal hodite na web. To je fakt strasneeeee ale aj tak som rad ze buducu stenu budem moc robit tymto sposobom :o))

Mozno si ten nas rozhovor este pametate. Videl som steny v KE. Su fakt perfektne.

Dufam ze tato tema nezakape a niekto zisti kde tu foli predavaju.

Hodte este nejake foto na stranku. Hlavne v stadiu samotnej folie v terarku bez cementu. Hodili by sa aj vecsie fotografie tej folie.

Diik.

Jasne,pamatam sa!Sorry!Dal som na radu inych,aby som to nepublikoval,mozno stacilo viac naliehat(poznam sa!)!
S materialom(folia,farby)vam viem pomoct,ak vam to ako satisfakcia staci dajte vediet!
Zopar fotiek uz mam,len ta folia sa blbo foti(leskne sa),bol by som rad,keby mi niekto poradil ako na to!A.

22.6.2006 13:27

mamex napsal(a):
Jasne,pamatam sa!Sorry!Dal som na radu inych,aby som to nepublikoval,mozno stacilo viac naliehat(poznam sa!)!
S materialom(folia,farby)vam viem pomoct,ak vam to ako satisfakcia staci dajte vediet!
Zopar fotiek uz mam,len ta folia sa blbo foti(leskne sa),bol by som rad,keby mi niekto poradil ako na to!A.

Tak ja budem naliehat. Viac a viac velkych fotiek hlavne s tej vyroby. A na vasu stranku lebo tu na ifaune je to bieda s tou kvalitou.

Kedze chodim casto do KE na sluzobky aj buduci tyzden idem mozno sa nejako dohodneme :o)

Kolko (ake mnozstvo) je treba farby na natretie steny napr do takeho 105 l (70x50x30) terarka a kolko folie ? Viem ze to zalezi od nerovnosti povrchu ale aspon tak priblizne. Kolko by ma to stalo ak by som to bral od Vas ?

Dik

22.6.2006 13:40

radeg napsal(a):
Tak ja budem naliehat. Viac a viac velkych fotiek hlavne s tej vyroby. A na vasu stranku lebo tu na ifaune je to bieda s tou kvalitou.

Kedze chodim casto do KE na sluzobky aj buduci tyzden idem mozno sa nejako dohodneme :o)

Kolko (ake mnozstvo) je treba farby na natretie steny napr do takeho 105 l (70x50x30) terarka a kolko folie ? Viem ze to zalezi od nerovnosti povrchu ale aspon tak priblizne. Kolko by ma to stalo ak by som to bral od Vas ?

Dik

Ok!Rad vas spoznam!
Farby staci malo,par gramov a folie asi meter?!Na stranke k tomu bude obsiahlejsia odpoved!Teraz ju sice nemam,ale zaciatkom jula mi privezu.A.

23.6.2006 09:09

mamex napsal(a):
Ok!Rad vas spoznam!
Farby staci malo,par gramov a folie asi meter?!Na stranke k tomu bude obsiahlejsia odpoved!Teraz ju sice nemam,ale zaciatkom jula mi privezu.A.

Pozeram ze nieco pribudlo na stranke.
Len zase to heslo :o(

23.6.2006 09:58

radeg napsal(a):
Pozeram ze nieco pribudlo na stranke.
Len zase to heslo :o(

Njn, něco nového tam taky vidím a heslo je úplně jednoduché. Přišel jsem na něho hned

23.6.2006 10:49

mamex napsal(a):

Ahoj, musíš fotit samozřejmě bez blesku a na osvit se používá stíněné světlo. Jistě jsi to již někdy viděl, kdy je před lampou nataženo speciální bílé plátno. Samozřejmě se vše dá doma nahradit amatérsky a levně. Jinak je pak nutné na osvětlení používat hodně silné výbojky kolem 300W, které zajistí dostatečné světelné podmínky.

Jinak fotoreportáž výrioby by byla super a jestli by se Ti chtělo, tak bych něco podobného rád vypublikoval i na www.terarista.com, samozřejmě s pořádnými odkazy na Tvé stránky. To je pokud se Ti bude chtít, protože já tam plánuji také pár článků o výrobě pozadí, které zatím používám já.

Pavel

23.6.2006 11:09

iman napsal(a):
Njn, něco nového tam taky vidím a heslo je úplně jednoduché. Přišel jsem na něho hned

njn uz som na to prisiel aj ja. :o)

Este taka otazka je to odskusane aj pod vodou pripadne ako fontana, vodopad ? Ako sa sprava ten cement ? Neodpadava ?

23.6.2006 11:29

kratas napsal(a):
Ahoj, musíš fotit samozřejmě bez blesku a na osvit se používá stíněné světlo. Jistě jsi to již někdy viděl, kdy je před lampou nataženo speciální bílé plátno. Samozřejmě se vše dá doma nahradit amatérsky a levně. Jinak je pak nutné na osvětlení používat hodně silné výbojky kolem 300W, které zajistí dostatečné světelné podmínky.

Jinak fotoreportáž výrioby by byla super a jestli by se Ti chtělo, tak bych něco podobného rád vypublikoval i na www.terarista.com, samozřejmě s pořádnými odkazy na Tvé stránky. To je pokud se Ti bude chtít, protože já tam plánuji také pár článků o výrobě pozadí, které zatím používám já.

Pavel

Vcera som chcel editovat stranku,ale okrem textu tam neviem nic vlozit(fotky).Preto som tam dal to heslo pro forma.
Dakujem za radu s tym fotenim,musim sa este v tomto smere vela ucit(fotak mam len kratko).Ten clanok tiez je super napad!
Este odpoviem na otazku ohladne vody.Robil som terarko s vodopadom,foggerom aj akvaterarium(akvarium),odlupovat sa neodlupuje,aj farba je stala, len tvrda voda moze sposobit zmenu vzhladu(tak ako aj na skle) ale da sa odstranit(kefkou).A.

23.6.2006 11:47

mamex napsal(a):
Vcera som chcel editovat stranku,ale okrem textu tam neviem nic vlozit(fotky).Preto som tam dal to heslo pro forma.
Dakujem za radu s tym fotenim,musim sa este v tomto smere vela ucit(fotak mam len kratko).Ten clanok tiez je super napad!
Este odpoviem na otazku ohladne vody.Robil som terarko s vodopadom,foggerom aj akvaterarium(akvarium),odlupovat sa neodlupuje,aj farba je stala, len tvrda voda moze sposobit zmenu vzhladu(tak ako aj na skle) ale da sa odstranit(kefkou).A.

Tak teraz je to uz uplne huste.
Parada. Dobre svetlo a mach a netreba kefku

Inak s tou strankou som to nejako nepochopil aky ma heslo vplyv na to co vkladate na stranku ???

Přidejte reakci

Přidat smajlík