Želví "boudička" u výběhu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2006 09:39

Zdravím vás, (na tyto dotazy se ptám i na nemoderce, omlouvám se)

možná mám dotaz pro někoho pro zasmání, ale zajímalo by mě, zda si želvy zvyknou večer zalézt do domečku, nebo je tam dáváte.

K tomu domečku - když ho plánuji jen na letní "přespání", dávali byste dovnitř na zateplení ještě nějaký polystyren apod.?

Teď si budu trochu protiřečit s předchozím dotazem, ale jak řešíte nějaké odvětrání v domečku? Máte tam např. nějakou mřížku, aby vzduch proudil nebo třeba odklopnou stříšku?

Ještě bych se chtěla zeptat, jestli máte nad výběhem nějaké pletivo aj.

Díky moc za příspěvky. Mějte se a želvám spoustu sluníčka.

15.6.2006 10:33

hlavicka napsal(a):
Zdravím vás, (na tyto dotazy se ptám i na nemoderce, omlouvám se)

možná mám dotaz pro někoho pro zasmání, ale zajímalo by mě, zda si želvy zvyknou večer zalézt do domečku, nebo je tam dáváte.

K tomu domečku - když ho plánuji jen na letní "přespání", dávali byste dovnitř na zateplení ještě nějaký polystyren apod.?

Teď si budu trochu protiřečit s předchozím dotazem, ale jak řešíte nějaké odvětrání v domečku? Máte tam např. nějakou mřížku, aby vzduch proudil nebo třeba odklopnou stříšku?

Ještě bych se chtěla zeptat, jestli máte nad výběhem nějaké pletivo aj.

Díky moc za příspěvky. Mějte se a želvám spoustu sluníčka.

Již jsem Ti napsala pár slov na nemoderku, tady jeste pripojim foto me boudicky.
Mej se hezky a hodne radosti s zelvickami.

15.6.2006 13:19

nikoltall napsal(a):
Již jsem Ti napsala pár slov na nemoderku, tady jeste pripojim foto me boudicky.
Mej se hezky a hodne radosti s zelvickami.

Díky moc!

15.6.2006 15:37

hlavicka napsal(a):
Díky moc!

To je ale hezký výběh. Naše Máňa (24 let T.Hor.) takový nemá.Má k dispozici ale malou předzahrádku oddělenou zídkou a schody. Má to asi 20 m čtverečních. Venku jí nikdy nenechávám samotnou. Bojím se kun, potkanů a koček. Sama jde do stínu když potřebuje. Aby se na zarostlé ploše na první pohled našla, má viditelnou značku.

15.6.2006 15:40

safra napsal(a):
To je ale hezký výběh. Naše Máňa (24 let T.Hor.) takový nemá.Má k dispozici ale malou předzahrádku oddělenou zídkou a schody. Má to asi 20 m čtverečních. Venku jí nikdy nenechávám samotnou. Bojím se kun, potkanů a koček. Sama jde do stínu když potřebuje. Aby se na zarostlé ploše na první pohled našla, má viditelnou značku.

Mařenka detail. Je to sice nedekorativní, ale ona si tam nevidí a mi jí to neřeknem :-)).

Přidejte reakci

Přidat smajlík